Ухвала
від 18.10.2011 по справі 2270/12594/11
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2270/12594/11

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

18 жовтня 2011 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Лабань Г.В., ознайомившись з позовною заявою Управління Пенсійного фонду України в м. Нетішині до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ельбріз" про стягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся в суд з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ельбріз" про стягнення єдиного внеску в сумі 725,76 грн..

У відповідності до вимог п. 2 ч. 1 ст. 106 КАС України, у позовній заяві зазначається адреса електронної пошти позивача; ч.2 на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач зазначає докази, про які йому відомо і які можуть бути використані судом.

Згідно ч.1 ст.38 КАС України, суб'єкту владних повноважень текст повістки надсилається електронною поштою (факсимільним повідомленням) на адресу електронної пошти або на номер факсу (телефаксу), які містяться у Єдиній базі даних електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб'єктів владних повноважень.

Відповідно до абз. 7 п. 1 Прикінцевих положень Закону України В«Про судоустрій і статус суддівВ» цей Закон набирає чинності з дня його опублікування, крім підпунктів 18 та 20 підпункту 3.7 пункту 3 розділу XII "Прикінцеві положення" цього Закону щодо направлення текстів повісток електронною поштою, факсом (телефаксом), які вводяться в дію з дня повідомлення Державною судовою адміністрацією України в газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр" про початок функціонування Єдиної бази даних електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб'єктів владних повноважень.

02.03.2011 року в газеті В«Голос УкраїниВ»№ 39 (5039) розміщено оголошення Державної судової адміністрації України про початок функціонування Єдиної бази даних електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб'єктів владних повноважень згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 05.01.2011 року № 5 В«Про затвердження Положення про Єдину базу даних електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб’єктів владних повноваженьВ» .

Детальну інформацію щодо реєстрації в Єдиній базі даних електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб’єктів владних повноважень, можна отримати на сайті: http://email.court.gov.ua/custom_pages/help.

Всупереч п.2 ч.1 ст.106, ч.1 ст.38 КАС України, позивачем у позовній заяві не зазначена адреса електронної пошти, яка розміщена у Єдиній базі даних електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб'єктів владних повноважень.

Крім того, оглядом даної позовної заяви встановлено інші недоліки, а саме: відсутність довідки з Єдиного державного реєстру, яка б підтверджувала повноваження начальника Управління Пенсійного фонду України в м. Нетішині.

В силу ч. 1 ст. 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху та встановлює строк, достатній для усунення недоліків.

Керуючись ст. 106, 108 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в м. Нетішині до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ельбріз" про стягнення заборгованості, залишити без руху.

Надати позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви до 01 листопада 2011 року.

Ухвала може бути оскаржена до Вінницького апеляційного адміністративного суду через Хмельницький окружний адміністративний суд протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя /підпис/ОСОБА_1 "Згідно з оригіналом" Суддя ОСОБА_1

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.10.2011
Оприлюднено27.08.2015
Номер документу48841577
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2270/12594/11

Ухвала від 02.11.2011

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Лабань Г.В.

Ухвала від 18.10.2011

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Лабань Г.В.

Постанова від 09.12.2011

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Лабань Г.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні