Ухвала
від 19.08.2013 по справі 823/2729/13-а
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкладення розгляду адміністративної справи

19 серпня 2013 року справа № 823/2729/13-а

м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого - судді Кульчицького С.О.,

при секретарі - Поштаренку О.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду адміністративну справу за позовом дочірнього підприємства «Житлокомунгосп» публічного акціонерного товариства «Монастирищенський ордер Трудового Червоного Прапора машинобудівний завод» до Христинівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області про визнання недійсним та скасування податкового повідомлення-рішення,

ВСТАНОВИВ:

До Черкаського окружного адміністративного суду з позовною заявою звернулось дочірнє підприємство «Житлокомунгосп» публічного акціонерного товариства «Монастирищенський ордер Трудового Червоного Прапора машинобудівний завод» до Христинівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області про визнання недійсним та скасування податкового повідомлення-рішення від 18.04.2013 року № НОМЕР_1.

Сторони в судове засідання не з'явились, однак надали суду клопотання про відкладення розгляду справи на іншу дату.

Відповідно до статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України, суд відкладає розгляд справи в разі неприбуття в судове засідання позивача, який не є суб'єктом владних повноважень, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

Приймаючи до уваги, що представник позивача в судове засідання не з'явився, не направив до суду заяву про розгляд справи за його відсутності, суд вважає за необхідність відкласти розгляд справи.

Керуючись ст. ст. 128, 150, 160, 165 КАС України, Черкаський окружний адміністративний суд,

УХВАЛИВ:

Відкласти розгляд справи за адміністративним позовом дочірнього підприємства «Житлокомунгосп» публічного акціонерного товариства «Монастирищенський ордер Трудового Червоного Прапора машинобудівний завод» до Христинівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області про визнання недійсним та скасування податкового повідомлення-рішення.

Призначити судове засідання на 22 серпня 2013 року, о 08 годині 30 хвилин , яке буде проводитись суддею Кульчицьким С.О. одноособово в приміщенні Черкаського окружного адміністративного суду за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 117, із повним фіксуванням судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Сторонам направити копію ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий С.О.Кульчицький

Дата ухвалення рішення19.08.2013
Оприлюднено02.09.2015
Номер документу49135056
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/2729/13-а

Ухвала від 19.09.2013

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

С.О.Кульчицький

Ухвала від 19.08.2013

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

С.О.Кульчицький

Ухвала від 28.11.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Парінов А.Б.

Постанова від 26.09.2013

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

С.О.Кульчицький

Ухвала від 22.08.2013

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

С.О.Кульчицький

Ухвала від 12.08.2013

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

С.О.Кульчицький

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні