Ухвала
від 21.11.2013 по справі 902/1506/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про відкладення слухання

21 листопада 2013 р. Справа № 902/1506/13

за позовом : товариства з обмеженою відповідальністю "Відновлення інженерних систем" (пл. Солом"янська, 2, оф. 609, м. Київ, 03035)

до : Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування (вул. Винниченко, буд. 5, м. Козятин, Вінницька область, 22100)

про стягнення 42982 грн 80 коп. заборгованості згідно договору №177 від 07.05.2013р.

Головуючий суддя Тварковський А.А.

Cекретар судового засідання Горейко М.В.

Представники:

позивача: ОСОБА_1, довіреність №22 від 15.11.2013р., паспорт серії АА 236057 виданий Ленінським РВ УМВС України у Вінницькій області 12.06.1996р.;

відповідача: не з"явився,

В С Т А Н О В И В :

Товариством з обмеженою відповідальністю "Відновлення інженерних систем" заявлено позов до Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування про стягнення 42982 грн 80 коп. заборгованості згідно договору №177 від 07.05.2013р.

Ухвалою господарського суду Вінницької області від 06.11.2013р. за вказаним позовом порушено провадження у справі № 902/1506/13 з призначенням її до розгляду.

В судовому засіданні (21.11.2013р.) представник позивача (ОСОБА_1Г.) заявлені позовні вимоги підтримав, при цьому зазначивши, що відповідачем після порушення провадження по даній справі здійснено частково погашення наявної суми заборгованості перед позивачем, докази про що останнім буде надано в наступному судовому засіданні.

Натомість, представник відповідача в судове засідання не з"явився, однак 18.11.2013р. на адресу суду від останнього надійшов відзив №395 від 15.11.2013р., в якому він вимоги позивача, викладенні в позові, визнав в повному обсязі та просив суд залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача управління державної казначейської служби України у Козятинському районі та м. Козятині Вінницької області.

Розглянувши клопотання відповідача стосовно залучення до участі у справі третьої особи, заслухавши думку представника позивача, який не висловив заперечень щодо даного клопотання, враховуючи приписи ст.ст. 22, 27 ГПК України, суд дійшов висновку про його задовольнення, відтак ухвалив залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача управління державної казначейської служби України у Козятинському районі та м. Козятині Вінницької області.

Залучення управління державної казначейської служби України у Козятинському районі та м. Козятині Вінницької області до розгляду в даній справі зумовлено тим, що рішення у даній справі може впливати на права та обов'язки відповідача, так як відзив останнього ґрунтується саме на неоплаті управлінням державної казначейської служби України у Козятинському районі та м. Козятині Вінницької області бюджетних зобов"язань Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування згідно договору №177 від 07.05.2013р.

Враховуючи необхідність залучення до участі у справі третьої особи, неподання позивачем витребуваних доказів, потрібних для вирішення даного спору по суті, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи на іншу дату.

Керуючись ст. 27, п. 2 ч.1 ст.77, ст.ст. 86, 87, 115 Господарського процесуального кодексу України суд, -

У Х В А Л И В :

Залучити в порядку ст. 27 ГПК України до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача управління державної казначейської служби України у Козятинському районі та м. Козятині Вінницької області.

Розгляд справи відкласти до 05 грудня 2013 р. об 11:00 год. , в приміщенні господарського суду, кімн. № 1014.

В судове засідання викликати представників позивача та відповідача для надання пояснень, з доказами про повноваження визначеними ст.28 ГПК України та з документами, що посвідчують особу.

Зобов’язати учасників процесу надати суду необхідні для вирішення спору докази (в належно оформлених копіях через канцелярію суду з супровідним листом за три робочих дні до судового засідання, в оригіналах - в судове засідання для огляду), в тому рахунку:

Позивачу: докази проведення відповідачем розрахунків згідно предмету позовних вимог, в тому рахунку і після порушення провадження у справі (платіжні доручення, виписки банківських установ про рух коштів на рахунку, прибуткові касові ордери тощо для огляду в суді, належним чином засвідчені копії у справу); акт звірки взаєморозрахунків сторін станом на час розгляду справи в суді; інші докази (окрім наявних в матеріалах справи) в обґрунтування своїх позовних вимог.

Відповідачу : докази розрахунків з позивачем, в тому рахунку і після порушення провадження у справі (платіжні доручення, виписки банківських установ про рух коштів на рахунку, квитанції до прибуткових касових ордерів тощо); акт взаємозвірки розрахунків з позивачем станом на день розгляду справи в суді; інші докази (окрім наявних в матеріалах справи) в обґрунтування заперечень на позов.

Третій особі, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача управління державної казначейської служби України у Козятинському районі та м. Козятині Вінницької області: письмову процесуальну позицію з приводу заявленого позову; установчі документи, довідку з ЄДР станом на час розгляду справи в суді; інші докази в обґрунтування своїх доводів та заперечень.

Копії доказів подавати належним чином засвідченими, а саме: відмітка про засвідчення копії документа повинна містити запис: "Згідно з оригіналом", назву посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціали та прізвище, дату засвідчення копії.

В разі ненадання будь-якого з витребуваних доказів надати документально підтверджене письмове пояснення причин невиконання вимог суду.

Ухвалу надіслати учасникам процесу рекомендованими листами з повідомленнями про вручення поштових відправлень.

Невиконання вимог ухвали сторонами тягне за собою застосування штрафу до 1700 грн. відповідно до п. 5 ст. 83 ГПК України, а в разі неподання позивачем без поважних причин витребуваних судом матеріалів або неявки представників позивача у судове засідання, позов може бути залишено без розгляду (п.5 ст. 81 ГПК України).

Суддя Тварковський А.А.

віддрук. прим.:

1 - до справи

2 - позивачу (пл. Солом"янська, 2, оф. 609, м. Київ, 03035)

3 - відповідачу (вул. Винниченко, буд. 5, м. Козятин, Вінницька область, 22100)

4 - третій особі (вул. П. Орлика, 10, м. Козятин, Вінницька область, 22100)

Дата ухвалення рішення21.11.2013
Оприлюднено02.09.2015
Номер документу49167637
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —902/1506/13

Ухвала від 21.11.2013

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тварковський А.А.

Рішення від 05.12.2013

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Тварковський А.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні