Ухвала
від 20.06.2012 по справі 1570/3108/2012
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 1570/3108/2012

У Х В А Л А

20 червня 2012 року                                                                                 м. Одеса                               Одеський окружний адміністративний суд у складі: головуючого судді Стефанова С.О., за участю секретаря судового засідання Мірзи О.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом Одеської міської ради до Комунального підприємства «Одеське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації об'єктів нерухомості»про зобов'язання вчинити певні дії, -           

          

                              ВСТАНОВИВ:

          До суду надійшов позов Одеської міської ради до Комунального підприємства «Одеське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації об'єктів нерухомості», в якому позивач просить зобов'язати відповідача здійснити державну реєстрацію припинення права власності малого приватного підприємства «Труд»на нерухоме майно, яке розташовано за адресою: м. Одеса, вул. Ковалевського (Пішонівська), 30, шляхом внесення відповідного запису до Реєстру прав власності на нерухоме майно.

У судовому засіданні у зв'язку з виниклою необхідністю, з метою повного та всебічного розгляду справи по суті, головуючий суддя поставив на обговорення питання про витребування у Відділу державних реєстраторів Виконавчого комітету Одеської міської ради реєстраційної справи приватного підприємства «Труд», код ЄДРПОУ 13907641 для огляду у судовому засіданні з наступним поверненням.

Представники сторін щодо витребування реєстраційної справи не заперечували.

Відповідно до ч. 2 ст. 69 КАС України, докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Відповідно до ч. 5 статті 71 КАС України суд може збирати докази з власної ініціативи.

Відповідно до ст. 13 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців»витребування документів з реєстраційних справ здійснюється на підставі судового рішення; державний реєстратор зобов'язаний зробити копії документів, що вилучаються з реєстраційної справи, пронумерувати, прошити та завірити їх власною печаткою. До реєстраційної справи долучаються судове рішення про витребування документів, супровідний лист або документ, яким суд уповноважив особу на їх одержання, а також копія опису документів, які вилучені. Оригінали документів, які вилучені з реєстраційної справи, надсилаються рекомендованим листом з описом вкладення до суду або передаються безпосередньо особі, уповноваженій судом на їх одержання.

Враховуючи вищевикладене суд вважає, що з метою повного та всебічного розгляду справи по суті необхідно зобов'язати Відділ державних реєстраторів Виконавчого комітету Одеської міської ради надати до суду у строк 25 червня 2012 року реєстраційну справу приватного підприємства «Труд», код ЄДРПОУ 13907641.

Відповідно до ст.14 КАС України ухвали суду є обов'язковими для виконання на всій території України усіма підприємствами, установами та організаціями, їхніми посадовими та службовими особами.

Керуючись ст. ст. 14, 71, 160, 165 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ :

          

          Зобов'язати Відділ державних реєстраторів Виконавчого комітету Одеської міської ради надати до суду у строк 25 червня 2012 року через представника Одеської міської ради реєстраційну справу приватного підприємства «Труд», код ЄДРПОУ 13907641.

          Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: С.О. Стефанов

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.06.2012
Оприлюднено03.09.2015
Номер документу49205150
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —1570/3108/2012

Ухвала від 20.06.2012

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Стефанов С. О.

Ухвала від 25.05.2012

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Стефанов С. О.

Ухвала від 30.05.2012

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Стефанов С. О.

Постанова від 12.10.2012

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Стефанов С. О.

Ухвала від 17.05.2012

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Стефанов С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні