Ухвала
від 12.03.2010 по справі 2627/10/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі, закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

12 березня 2010 р.                                                                       справа № 2а - 2627/10/2070

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Сліденко А.В., розглянувши матеріали позову

Прокурора Червонозаводського району м. Харкова в інтересах Держави в особі Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" в особі Відокремленого підрозділу "Держенергонагляд у Північному регіоні"

доТовариства з обмеженою відповідальністю "Лозівська швейна фабрика"

пропро стягнення штрафу,-

встановив:

Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України. Наявності підстав для її повернення або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі з матеріалів позову не вбачається, а відтак, провадження у справі слід відкрити. Дії, передбачені ст.110 Кодексу адміністративного судочинства України, суддею виконані. Зміст правової вимоги та доводи адміністративного позову суддею вивчені, факти, які необхідно встановити для вирішення спору, визначені. Необхідності у проведенні попереднього судового засідання не вбачається.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 23, 107, 110, 121, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя -

ухвалив:

1. Відкрити провадження в справі за позовом Прокурора Червонозаводського району м. Харкова в інтересах Держави в особі Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" в особі Відокремленого підрозділу "Держенергонагляд у Північному регіоні" до Товариства з обмеженою відповідальністю "Лозівська швейна фабрика" про стягнення штрафу.

2. Закінчити підготовку справи до судового розгляду.

3. Призначити судовий розгляд адміністративної справи на 06.04.2010р. о 14:30 год. у відкритому судовому засіданні у приміщенні Харківського окружного адміністративного суду за адресою: м. Харків, вул. Мар'їнська, 18 «Б-3», 2-й поверх, каб. № 27.

4. Явку уповноважених представників осіб, які беруть участь у справі, визнати обов'язковою.

5. Зобов'язати відповідача не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання надати до суду письмові заперечення проти позову та всі наявні докази на їх підтвердження (в оригіналах та копіях, засвідчених печаткою та підписом уповноваженої особи); витяг і довідку про включення відповідача до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; копії матеріалів проведених перевірок, з посиланням на які було застосовано заявлений до стягнення штраф; докази відсутності відображених в таких матеріалах порушень; копії рішень про нарахування штрафу; докази отримання/неотримання рішень про нарахування штрафу; докази відсутності обов'язку оплачувати сппірну суму заборгованості/докази оплати спірної суми заборгованості.

6. Зобов'язати прокурора та позивача (кожного окремо) не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання надати до суду витяг і довідку про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців прокуратури району, Міністерства палива та енергетики України, Держенергонагляду, ДП, Відокремленого підрозділу; документи про підстави для проведення перевірок відносно відповідача; копії направлень/інших аналогічних документів щодо повноважень конкретної особи на виконання функції контролю за діяльністю відповідача, функціональні (службові, посадові) обов'язки цієї особи, копію наказу про призначення її на посаду; копії матеріалів перевірок, з посиланням на які було застосовано заявлений до стягнення штраф; докази наявності відображених в таких матеріалах порушень; копії рішень про нарахування штрафу; докази винесення рішень про нарахування штрафів повноважною особою, функціональні (службові, посадові) обов'язки цієї особи, копію наказу про призначення її на посаду; копії документів, на підставі яких відбулось створення та здійснюється діяльність Міністерства палива та енергетики України, Держенергонагляду, ДП, Відокремленого підрозділу; документи про статус ради інспекції Держенергонагляду у Харківській області, докази погодження з радою питання застосування штрафу та визначення розміру штрафу; докази співрозмірності розміру штрафу вчиненому відповідачем порушенню; письмове детальне правове та документальне обгрунтування наявності підстав для представництва прокурором інтересів Держави у спірних правовідносинах; письмове детальне правове та документальне обгрунтування (за підписом прокурора району) подання позову в інтересах Міністерства палива та енергетики України, а визначення позивачем ДП; докази наявності у прокуратури району правових підстав для подачі позову в інтересах Міністерства при визначенні позивачем юридичної особи, яка знаходиться поза межами Червонозаводського району міста Харкова; докази отримання відповідачем рішення про нарахування штрафу; докази наявності спірної суми заборгованості (роздруківка картки особового рахунку/довідка за підписом керівника).

7. Розгляд і вирішення справи здійснювати одноособовим складом суду.

8. Копії даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

9. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про наявність у них процесуальних прав і обов'язків, що передбачені ст.ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України. Інформацію про права та обов'язки направити разом з цією ухвалою.

10. Ухвала оскарженню не підлягає.

          Суддя                                                                       Сліденко А.В.

Дата ухвалення рішення12.03.2010
Оприлюднено03.09.2015
Номер документу49281806
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідкриття провадження в адміністративній справі, закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду 12 березня 2010 р.                                                                       справа № 2а - 2627/10/2070

Судовий реєстр по справі —2627/10/2070

Ухвала від 12.03.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

Постанова від 21.05.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні