Ухвала
від 02.06.2010 по справі 7005/10/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

02 червня 2010 р. № 2а - 7005/10/2070

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Сліденко А.В., розглянувши питання про можливість відкриття провадження в адміністративній справі за позовом

Товариства з обмеженою відповідальністю "Статус - Авто" до Державної податкової інспекції у Червонозаводському районі міста Харкова провизнання дій незаконними,- встановив:

Позивач, Товариство з обмеженою відповідальністю "Статус-Авто" звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовом до ДПІ у Червонозаводському районі міста Харкова про визнання незаконними дії та скасування рішення про застосування штрафних (фінансових) санкцій № НОМЕР_1 від 28 травня 2010 року.

Позовна заява відповідає вимогам ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Підстав для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі не виявлено. Подані матеріали є достатніми для відкриття провадження у справі. Необхідності у проведенні попереднього судового засідання не вбачається.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 23, 107, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя -

ухвалив:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Статус-Авто" до ДПІ у Червонозаводському районі міста Харкова про визнання незаконними дії та скасування рішення про застосування штрафних (фінансових) санкцій № НОМЕР_1 від 28 травня 2010 року.

2. Провести підготовку справи до судового розгляду.

3. Зобов’язати відповідача не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання надати до суду письмові заперечення проти позову та всі наявні докази на їх підтвердження (в оригіналах та копіях, засвідчених печаткою та підписом уповноваженої особи), витяг про включення його та позивача до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, документи про призначення, проведення перевірки та оформлення її результатів, направлення на перевірку, копії доказів, які були в розпорядженні ДПІ на момент прийняття спірного рішення.

4. Зобов’язати позивача не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання надати до суду витяг про включення його до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

5. Розгляд і вирішення справи здійснювати одноособовим складом суду.

6. Копії даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

7. Роз’яснити особам, які беруть участь у справі, про наявність у них процесуальних прав і обов’язків, що передбачені ст.ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

8. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Сліденко А.В.

Дата ухвалення рішення02.06.2010
Оприлюднено03.09.2015
Номер документу49286067
СудочинствоАдміністративне
Сутьможливість відкриття провадження в адміністративній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Статус - Авто" до Державної податкової інспекції у Червонозаводському районі міста Харкова провизнання дій незаконними

Судовий реєстр по справі —7005/10/2070

Ухвала від 03.06.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

Ухвала від 02.06.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

Постанова від 24.06.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Сліденко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні