Ухвала
від 03.09.2015 по справі 591/6403/15-ц
ЗАРІЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 591/6403/15-ц

Провадження № 2/591/2377/15

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 вересня 2015 року

    Суддя Зарічного районного суду м. Суми Прокудіна Н.Г., розглянувши позовну заяву Громадської організації «Спілка інвалідів «Жага життя» до Сумської міської ради, треті особи : Державна інспекція сільського господарства в Сумській області, Споживче товариство «Козацька слобідка» про визнання залишення клопотання про надання в постійне користування земельної ділянки незаконним, зобов'язання вчинити дії, -

В С Т А Н О В И В:

     Позивач ставить питання про визнання залишення клопотання про надання в постійне користування земельної ділянки незаконним, зобов'язання вчинити дії.

     Позивач у справі  в даному випадку звертається  з позовом до суб'єкту владних повноважень щодо оскарження його бездіяльності та зобов'язання до прийняття певних рішень, тому даний спір не підлягає розгляду в судах у порядку цивільного судочинства, його необхідно вирішувати відповідно до  вимог Кодексу адміністративного судочинства України.

Справи про оскарження рішень, дій чи бездіяльності суб'єктів владних повноважень при реалізації ними управлінських функцій у сфері земельних правовідносин, вирішення яких згідно з пунктами 1, 3 частини першої статті 17 Кодексу адміністративного судочинства є справами адміністративної юрисдикції.

     Враховуючи наведене, наявні підстави для відмови у відкритті провадження по даній справі.

      Керуючись п.1 ч. 2 ст. 122 ЦПК України,   , суддя,-

У Х В А Л И В:

      Відмовити у відкритті провадження у справі за позовом Громадської організації «Спілка інвалідів «Жага життя» до Сумської міської ради, треті особи : Державна інспекція сільського господарства в Сумській області, Споживче товариство «Козацька слобідка» про визнання залишення клопотання про надання в постійне користування земельної ділянки незаконним, зобов'язання вчинити дії.

      Ухвала суду може бути оскаржена до Судової палати у цивільних справах апеляційного суду Сумської області через Зарічний районний суд м. Суми протягом 5 днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом 5-ти днів з дня отримання копії ухвали.

  

                  Суддя

СудЗарічний районний суд м.Сум
Дата ухвалення рішення03.09.2015
Оприлюднено09.09.2015
Номер документу49587357
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —591/6403/15-ц

Ухвала від 03.09.2015

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Прокудіна Н. Г.

Ухвала від 03.09.2015

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Прокудіна Н. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні