Рішення
від 02.03.2007 по справі 1/643-15/210а
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

1/643-15/210а

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

РІШЕННЯ

          

02.03.07                                                                                           Справа№ 1/643-15/210а

Господарський суд Львівської області у складі:

Судді Желік М.Б.

при секретарі Вітинська О.

за позовом: Спільного українсько-англійського підприємства “Західна нафтова група” у формі товариства з обмеженою відповідальністю, м. Луцьк

до відповідача –Львівської міської ради, м. Львів

третя особа-1 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору –Приватне підприємство “Галицькі страви”, м. Львів

третя особа-2 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору –Львівське обласне управління земельних ресурсів, м. Львів

третя особа-3 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору –Львівське міське управління земельних ресурсів, м. Львів

третя особа-4 на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору –виконавчий комітет Львівської міської ради, м. Львів

про визнання права власності та спонукання до вчинення дій

Представники:

від позивача –Писаренко К.Ю. - представник

від відповідача - Грень Т.Я. –представник

від третьої особи - 1 –не з'явився

від третьої особи - 2 –Бермес С.О. - представник

від третьої особи - 3 –Антоняк Б.Ю. - представник

від третьої особи - 4 –Грень Т.Я. - представник

Суть спору:

Позовну заяву подано Спільним українсько-англійським підприємством “Західна нафтова група” у формі товариства з обмеженою відповідальністю, м. Луцьк, до відповідача –Львівської міської ради, м. Львів, третя особа-1 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору –Приватне підприємство “Галицькі страви”, м. Львів, третя особа-2 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору –Львівське обласне управління земельних ресурсів, м. Львів, третя особа-3 на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору –Львівське міське управління земельних ресурсів, м. Львів, третя особа –4 на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - виконавчий комітет Львівської міської ради, м. Львів, про визнання добросовісним набувачем земельних ділянок та спонукання надати дозвіл на проектування автозаправних станцій.

Ухвалою господарського суду Львівської області (суддя Костів Т.С.) від 23.06.2006 р. порушено провадження у справі та призначено розгляд на 18.07.2006 р.. Розгляд справи неодноразово відкладався з мотивів, зазначених в ухвалах суду від 18.07.2006 р., 01.08.2006 р., 14.08.2006 р., 10.10.2006 р., якою, зокрема, роз'єднано позовні вимоги про визнання права власності та спонукання до вчинення дій: виділено в окреме провадження позовні вимоги щодо спонукання Львівської міської ради затвердити містобудівні обґрунтування та надати дозвіл на проектування автозаправних станцій і присвоїти цій справі №1/1066-15/332а. При цьому, розгляд даної справи - №1/643-15/210а за позовною вимогою щодо визнання права власності на земельні ділянки продовжено у відповідності до ГПК України. Розгляд справи відкладався на 14.12.2006 р. з мотивів, зазначених в ухвалі від 06.11.2006 р.

Розпорядженням заступника голови господарського суду Львівської області від 12.12.2006 р., у зв'язку із закінченням повноважень судді Костів Т.С. розгляд даної справи передано судді Желік М.Б.. Розгляд справи неодноразово відкладався з мотивів, зазначених в ухвалах суду від 14.12.2006 р., 19.01.2007 р., 29.01.2007 р., 22.02.2007 р..

Представникам роз'яснено їх права згідно зі ст. 22 ГПК України. У відповідності до ч. 3 ст. 4-3 ГПК України господарським судом створено сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі усіх необхідних умов для встановлення фактичних обставин справи та правильного застосування законодавства. У відповідності до ч. 2 ст. 38 ГПК України, у зв'язку із неналежним виконанням відповідачем свого обов'язку довести ті обставини, на які сторона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень, передбаченого ст. 33 ГПК України, суд скористався своїм правом самостійно витребувати докази, необхідні для вирішення спору, звертався із запитами до головного управління статистики у Львівській області, слідчого відділу УСБУ у Львівській області.

У відповідності до ст. 75 ГПК України, справа слухається за наявними у ній матеріалами.

У судових засіданнях представник позивача позов підтримав з урахуванням уточнення позовних вимог з мотивів, зазначених у позовній заяві. Ствердив, зокрема, що у 2005 р. позивач придбав у власність земельні ділянки для будівництва автозаправних станцій у м. Львові та отримав державні акти на право власності на них. Однак, відповідач протиправно перешкоджає позивачу у реалізації його права власності, оспорює правомірність їх набуття. З врахуванням уточнення позовних вимог просить визнати за позивачем право власності на земельні ділянки у м. Львові по вул. Городоцькій –Станційній, вул. Липинського, вул. Зеленій 147, вул. Зеленій 252, пр. Червоної Калини –вул. Хуторівці, вул. Кульпарківській –Садовій, вул. Любінській –Народній, вул. Пасічній (біля АТП), вул. Шевченка, 384, вул. Хуторівці –Стрийській, вул. Стрийській (біля іподрому), вул. Стрийській (біля видавництва), вул. Левандівській (біля військової частини), вул. Мазепи –Замарстинівській.

Представники третіх осіб –2, 3 письмових пояснень не надали.

Як вбачається з матеріалів справи та підтверджується листом №20-09/2444 від 26.09.2006 р. Головного управління статистики у Львівській області, приватне підприємство “Галицькі страви” 12.05.2006 р. було вилучено з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

Представник відповідача та третьої особи – 4 на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору позов заперечив з мотивів, зазначених у відзивах та запереченнях. Ствердив, зокрема, що ухвала Львівської міської ради №688 від 29.06.2000 р. та додатки до неї, на підставі яких укладались договори купівлі-продажу земельних ділянок між Львівською міською радою та приватним підприємством “Галицькі страви”, не містять посилання на ці земельні ділянки, конкурс з продажу цих земельних ділянок не проводився, договори представниками відповідача не укладались, кошти за земельні ділянки у належному розмірі не надходили, що може свідчити про фальсифікацію. Зазначив, що проти невстановлених службових осіб Львівської міської ради порушено кримінальну справу. Вважає договори купівлі-продажу земельних ділянок від 27.09.2005 р. та 20.10.2005 р., укладені між приватним підприємством “Галицькі страви” та позивачем нікчемними, а земельні ділянки такими, що вибули з володіння Львівської міської ради поза її волею. Просить у позові відмовити.

Окрім того, представник відповідача та третьої особи –4 на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ствердив про розгляд господарським судом Львівської області справи №1/727-19/246 за позовом Львівської міської ради до спільного українсько-англійського підприємства “Західна нафтова група” про визнання недійсним договору купівлі-продажу зазначених ділянок, розгляд Франківським районним судом міста Львова справи за позовом Лозинського В.М. до позивача і відповідача по цій справі  про визнання недійсними нормативно-правових актів про право власності на земельні ділянки, а також розслідування СВ УСБУ у Львівській області кримінальної справи №1678. Вважає за доцільне зупинення провадження у даній справі.

З матеріалів даної справи випливає, що провадження у ній порушене 23.06.2006 р., тобто, до порушення (відкриття) провадження в інших вказаних відповідачем справах. При цьому, як вбачається з ухвали господарського суду Львівської області по справі №1/727-19/246 дана справа, порушена провадженням 20.07.2006 р., була зупинена. Провадження по цивільній справі за позовом Лозинського В.М. було відкрито ухвалою Франківського районного суду м. Львова від 22.09.2006 р. та стосується визнання недійсними державних актів на право власності на земельні ділянки, що є похідним відносно предмета даного спору - визнання права власності на них. Постанову від 05.06.2006 р. про порушення кримінальної справи по факту службового підроблення, розтрати та заволодіння майном Львівської міської ради шляхом зловживання службовим становищем службовими особами Львівської міської ради, Львівського міського управління земельних ресурсів та ПП “Галицькі страви” скасовано, а в порушенні даної кримінальної справи відмовлено, що підтверджується постановою Галицького районного суду м. Львова по справі №4-100 2007 р. від 20.02.2007 р..

Згідно із ст. 79 ГПК України, господарський суд зупиняє провадження у справі лише в разі неможливості розгляду даної справи до вирішення пов'язаної з нею іншої справи, яка розглядається іншим судом. Враховуючи вищенаведене, суд не вбачає підстав для зупинення провадження у даній справі.

Розглянувши подані докази в їх сукупності, заслухавши пояснення представників сторін та третіх осіб, суд встановив наступне.

Ухвалою 5 сесії 3 скликання №303 Львівської міської ради від 01.07.1999 р. “Про погодження місця розташування та надання дозволу на збір матеріалів попереднього погодження для земельних ділянок, що пропонуються на продаж шляхом конкурсу” погоджено місце розташування та надання дозволу на збір матеріалів попереднього погодження для земельних ділянок, що пропонуються на продаж шляхом конкурсу згідно із додатком. Як випливає із додатку до вказаної ухвали, завіреного слідчим СВ УСБУ у Львівській області, перелік охоплював двадцять п'ять земельних ділянок, у т. ч. 11 –вул. Хуторівка (перед мостом біля автобусного заводу) орієнтовна площа –1500 кв.м., 12 - вул. Городоцька –Станційна (по руху з моста за мостом ліва сторона) орієнтовна площа 2100 кв.м., 13 - вул. Стрийська (біля іподрому, коло об'їзної) орієнтовна площа 3500 кв.м., 14 - вул. Пасічна (навпроти повороту на вул. Китайську) орієнтовна площа 2100 кв.м., 15 - вул. Стрийська (за мостом, навпроти цегельного заводу) орієнтовна площа 2500 кв.м., 16 -  вул. Зелена, 147 орієнтовна площа 800 кв.м., 17 -  вул. Зелена (територія ДБК - 1) орієнтовна площа 1100 кв.м., 18 -  перетин вул. Хуторівка –пр. Червоної Калини орієнтовна площа 1700 кв.м., 19 -  вул. Левандівська орієнтовна площа 1600 кв.м., 20 -  вул. Шевченка (територія концерну “Електрон”) орієнтовна площа 1500 кв.м., 21 –вул. гетьмана Мазепи –Замарстинівська (територія інструментального заводу) орієнтовна площа 2200 кв.м., 22 –вул. Кульпарківська (територія АТП)  орієнтовна площа 700 кв.м., 23 –вул. Любінська –Народна (територія “Львівсільмаш”) орієнтовна площа 800 кв.м., 24 –вул. Липинського орієнтовна площа 1600 кв.м., вул. Пасічна (територія АТП) орієнтовна площа 1500 кв.м..

На виконання зазначеної ухвали 16.06.2000 р. виконавчим комітетом Львівської міської ради було прийнято рішення №304 “Про затвердження проектів відведення та надання дозволу на проведення продажу земельних ділянок шляхом конкурсу” та рішення №305 “Про затвердження матеріалів попереднього погодження на земельні ділянки, які пропонуються на продаж шляхом конкурсу”, до яких включено двадцять три земельні ділянки, у т. ч. всі зазначені вище.

29.06.2000 р. ухвалою №688 9 сесії 3 скликання Львівської міської ради “Про продаж вільних земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Львові” затверджено технічні паспорти та затверджено стартові ціни продажу вільних земельних ділянок згідно із додатком, а також зобов'язано Департамент економічної політики та ресурсів провести конкурс, укласти договори  купівлі-продажу земельних ділянок та зареєструвати нотаріально-посвідчені договори купівлі-продажу земельних ділянок у Львівському міському управлінні земельних ресурсів. Додаток до ухвали містить перелік з двадцяти земельних ділянок, у т. ч. всі ті, які зазначені вище. 04.09.2000 р. ухвалою №773 10 сесії 3 скликання Львівської міської ради “Про додаткові зміни до схеми розміщення АЗС та АГЗС у м. Львові та продаж земель” погоджено додатковий перелік земельних ділянок під розміщення АЗС та АГЗС  у м. Львові для підготовки у встановленому порядку на продаж шляхом аукціону або конкурсу згідно із додатками.

Відповідач посилається на факт підробки додатків до зазначених рішень та ухвал стверджуючи, що вказані земельні ділянки до тексту затверджених додатків не включались. Подав засвідчені печаткою архівного відділу Львівської міської ради відповідні рішення та ухвали. Оригінали вказаних рішень та ухвал, однак, суду не надав. Відповідач також посилається на акт аналізу ухвали Львівської міської ради від 29.06.2000 р. №688 “Про продаж вільних земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Львові” від 20.04.2006 р. та акт прослуховування та виготовлення копій аудіозапису розгляду та прийняття радою ухвали міської ради від 29.06.2000 р. №688 “Про продаж вільних земельних ділянок несільськогосподарського призначення у м. Львові” від 29.05.2006 р. у яких стверджується про відсутність даних про вищенаведені земельні ділянки при обговоренні тексту ухвали та у проектах ухвали, що містяться в архівній справі Львівської міської ради. Однак, лише той факт, що вказані документи знаходяться в архівному відділі Львівської міської ради, яка є стороною цієї справи, не свідчить саме про їх достовірність. Суду подано аудіозапис сесії Львівської міської ради, однак, він не передбачений переліком видів доказів, зазначеним у ст. 32 ГПК України.

За наявності додатків до рішень та ухвал, які різняться за своїм змістом, суд приймає до уваги подальшу поведінку сторін, оцінює докази в їх сукупності з врахуванням тягаря доведення та обов'язку сторін довести ті обставини, на які вони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, враховуючи вимоги ст. 43 ГПК України.

Постановою Галицького районного суду м. Львова від 20.02.2007 р. по справі №4-100 2007 рік скасовано постанову виконуючого обов'язки начальника спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБ України у Львівській області Гурського Ф.Ф. від 05.06.2006 р. про порушення кримінальної справи по факту службового підроблення, розтрати та заволодіння майном Львівської міської ради шляхом зловживання службовим становищем службовими особами Львівської міської ради, Львівського міського управління земельних ресурсів та ПП “Галицькі страви”, вчиненого в особливо великих розмірах за ознаками ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України і відмовлено в порушенні кримінальної справи за ознаками цих злочинів. Як вбачається зі змісту постанови суду, слідством не встановлено будь-яких підстав, які б вказували що наведені офіційні документи є підробленими. Станом на дату розгляду справи господарським судом Львівської області належні докази, які б доводили факт підробки і які не були відомі при розгляді справи Галицьким районним судом м. Львова, не подані, про їх наявність сторонами не стверджувалось. Листом №01-16/10-1018 від 22.05.2006 р. Львівського обласного управління земельних ресурсів стверджується, що інформація про розширення переліку додатку до ухвали №688 Львівської міської ради від 29.06.2000 р. не відповідає дійсності.

Враховуючи, що процедура як прийняття, так і виконання рішень та ухвал передбачає участь декількох служб та управлінь Львівської міської ради, проходження тривалої процедури узгоджень та підписань, твердження відповідача про підробку додатків до декількох рішень та ухвал у 2000 році є непереконливим. Окрім того, матеріали справи свідчать, що рішення та ухвали, які відповідач вважає підробленими, виконувались Львівською міською радою та її органами, а запропоноване виконання з боку приватного підприємства “Галицькі страви” приймалось як належне Львівською міською радою.

14.09.2000 р. було проведено конкурс по придбанню зазначених земельних ділянок, що підтверджується Протоколом засідання комісії, з питань продажу земель у власність або право на оренду земельних ділянок несільськогосподарського призначення у м. Львові. Як вбачається з протоколу, переможцем визнано приватне підприємство “Галицькі страви”.

31.12.2001 р., за результатами конкурсу між Львівською міською радою (продавець) та переможцем конкурсу – приватним підприємством “Галицькі страви” (покупець) було укладено договір купівлі-продажу земельних ділянок, предметом якого виступили вказані вище земельні ділянки загальною вартістю 1254800 грн.. Договір нотаріально посвідчений приватним нотаріусом Львівського міського нотаріального округу Пікулицькою Н.М.. Скарги на дії нотаріуса не подавались, позовних заяв про визнання цього договору недійсним чи про його розірвання відповідачем не подавалось, твердження відповідача про відсутність у представника Львівської міської ради повноважень на його підписання спростовуються вказаним договором та зазначеними у ньому повноваженнями представника, перевірених нотаріусом. Посилання на ту обставину, що вказаний договір і доручення від 10.08.2000 р. відсутні в архівах управління комунального майна не доводить нікчемності договору купівлі-продажу та може свідчити про їх неналежне зберігання.

Згідно із п. 2.3. договору, повна вартість земельних ділянок підлягає сплаті протягом чотирьох років з моменту підписання договору. Платіжним дорученням №1 від 29.08.2005 р. повна вартість земельних ділянок, передбачена договором в сумі 1254800 грн. була сплачена приватним підприємством “Галицькі страви”. Зазначені кошти були прийняті, платнику не повернуті. Доказів зворотнього суду не надано. Матеріалами справи підтверджується факт видачі приватному підприємству “Галицькі страви” державних актів на право власності на земельні ділянки, на що, зокрема, є посилання у тексті подальших договорів, стверджується Львівським обласним управлінням земельних ресурсів.

Матеріалами справи підтверджується, що частина земельних ділянок, придбаних приватним підприємством “Галицькі страви”, були у подальшому відчужені останнім на користь позивача. Зокрема, за договорами купівлі-продажу земельної ділянки від 27.09.2005 р. позивач придбав земельну ділянку по вул. Стрийській площею 0,35 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №6685 від 11.11.2005 р.; земельну ділянку по вул. Хуторівка площею 0,15 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №7607 від 21.12.2005 р. (державний акт на право власності на земельну ділянку ЯБ№562960 від 19.01.2006 р.); земельну ділянку по вул. Зеленій, 147 площею 0,08 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №6690 від 11.11.2005 р. (державний акт на право власності на земельну ділянку ЯБ №563682 від 29.12.2005 р.); земельну ділянку по пр. Червоної Калини – вулиці Хуторівка площею 0,17 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №6687 від 11.11.2005 р. (державний акт на право власності на земельну ділянку ЯБ №565484 від 29.12.2005 р.); земельну ділянку по вул. Городоцькій - Станційній площею 0,21 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №6688 від 11.11.2005 р. (державний акт на право власності на земельну ділянку ЯБ №563683 від 29.12.2005 р.). За договорами купівлі-продажу земельної ділянки від 20.10.2005 р. позивач придбав земельну ділянку по вул. Левандівській площею 0,16 га та провів оплату за неї платіжними дорученнями №9145 від 13.03.2006 р. та №9297 від 23.03.2006 р.; земельну ділянку по вул. Зеленій площею 0,11 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №7606 від 21.12.2005 р. (державний акт на право власності на земельну ділянку ЯБ №563707 від 29.12.2005 р.); земельну ділянку по вул. Стрийській площею 0,25 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №6686 від 11.11.2005 р.; земельну ділянку по вул. Гетьмана Мазепи –вулиці Замарстинівській площею 0,22 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №6689 від 11.11.2005 р. (державний акт на право власності на земельну ділянку ЯБ №565485 від 28.12.2005 р.); земельну ділянку по вул. Шевченка (території ВАТ “Електрон”) площею 0,13 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №7605 від 21.12.2005 р. (державний акт на право власності на земельну ділянку ЯБ №568933 від 28.12.2005 р.); земельну ділянку по вул. Любінській - Народній площею 0,08 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №6692 від 11.11.2005 р. (державний акт на право власності на земельну ділянку ЯБ №563120 від 13.01.2006 р.); земельну ділянку по вул. Кульпарківській площею 0,07 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №6691 від 11.11.2005 р. (державний акт на право власності на земельну ділянку ЯБ №563121 від 13.01.2006 р.); земельну ділянку по вул. Пасічній площею 0,15 га та провів оплату за неї платіжним дорученням №7563 від 20.12.2005 р. (державний акт на право власності на земельну ділянку ЯБ №562961 від 19.01.2006 р.). За договором купівлі-продажу земельних ділянок від 31.01.2006 р. позивач придбав земельні ділянки по вул. Липинського площею 0,16 га., від 11.11.2005 р. по вул. Стрийській площею 0,35 га, від 20.10.2005 р. по вул. Левандівській площею 0,16 га., від 11.11.2005 р. по вул..Стрийській площею 0,25 га. При цьому, з пояснень представників сторін випливає, що державні акти на вказані земельні ділянки виготовлені, але не видані позивачеві у зв'язку із існуванням спору.

Згідно із ст. 125 ЗК України, право власності та право постійного користування  на земельну  ділянку виникає після одержання її власником або користувачем документа, що посвідчує право власності чи право постійного користування земельною ділянкою, та його державної реєстрації. Право на оренду земельної ділянки виникає після укладення договору оренди і його державної реєстрації. Згідно зі ст. 126 ЗК України, право власності на земельну ділянку і право постійного користування земельною ділянкою посвідчується державними  актами. Право оренди землі оформляється договором.

Згідно із ст. 49 Закону України “Про власність”, володіння майном вважається правомірним, якщо інше не буде встановлено судом, третейським судом. Однак, ця презумпція не була спростована відповідачем у встановленому законом порядку належними доказами. Згідно із ст. 33 ГПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог чи заперечень. Відповідно до ст. 392 ЦК України власник майна може пред'явити позов про визнання його права власності, якщо це право оспорюється або не визнається іншою особою.

Твердження про нікчемність договорів купівлі-продажу від 27.09.2005 р. та 20.10.2005 р. з посиланням на ст. ст. 203, 215 ЦК України не знаходять підтвердження в матеріалах справи. Порушення, про які стверджує відповідач, стосуються укладення договору купівлі-продажу від 31.12.2001 р. на користь приватного підприємства “Галицькі страви”, а не договорів купівлі-продажу земельних ділянок на користь позивача. Посилання відповідача на ст. 388 ЦК України про право власника на витребування майна від добросовісного набувача не заслуговують на увагу та не стосуються суті спору. Зустрічної позовної заяви про витребування земельних ділянок з володіння позивача відповідач не заявляв, а згідно із ч. 1 ст. 34 ГПК України господарський суд приймає тільки ті докази, які мають значення для справи.

Враховуючи вищенаведене, суд приходить до висновку, що позов підлягає задоволенню. Судові витрати покладаються на відповідача.

Керуючись ст.ст. 33, 34, 35, 43, 49, 55, 61,82-85 ГПК України, суд

ВИРІШИВ:

1.          Позов задовольнити повністю.

2.          Визнати за Спільним українсько-англійським підприємством “Західна нафтова група” у формі товариства з обмеженою відповідальністю, м. Луцьк, право власності на земельні ділянки у м. Львові по вул. Стрийській площею 0,35 га, по вул. Хуторівка площею 0,15 га, по вул. Зеленій, 147 площею 0,08 га, по пр. Червоної Калини –вулиці Хуторівка площею 0,17 га, по вул. Городоцькій - Станційній площею 0,21 га, по вул. Левандівській площею 0,16 га, по вул. Зеленій площею 0,11 га, по вул. Стрийській площею 0,25 га, по вул. Гетьмана Мазепи –вулиці Замарстинівській площею 0,22 га, по вул. Шевченка (території ВАТ “Електрон”) площею 0,13 га, по вул. Любінській - Народній площею 0,08 га, по вул. Кульпарківській площею 0,07 га, по вул. Пасічній площею 0,15 га, по вул. Липинського площею 0,16 га.

3.          Стягнути з Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок, 1) на користь Спільного українсько-англійського підприємства “Західна нафтова група” у формі товариства з обмеженою відповідальністю, м. Луцьк, 85 грн. державного мита та 118 грн. витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу.

4.          Наказ видати відповідно до ст. 116 ГПК України.

Суддя                                                                                                       Желік М.Б.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення02.03.2007
Оприлюднено27.08.2007
Номер документу496058
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/643-15/210а

Постанова від 15.07.2008

Господарське

Вищий господарський суд України

Овечкін В.Е.

Ухвала від 02.06.2008

Господарське

Вищий господарський суд України

Овечкін В.Е.

Ухвала від 31.07.2007

Господарське

Вищий господарський суд України

Овечкін В.Е.

Ухвала від 19.06.2007

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гнатюк Г.М.

Ухвала від 05.06.2007

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гнатюк Г.М.

Ухвала від 11.05.2007

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гнатюк Г.М.

Ухвала від 17.04.2007

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гнатюк Г.М.

Ухвала від 26.03.2007

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гнатюк Г.М.

Рішення від 02.03.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Желік М.Б.

Ухвала від 19.01.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Желік М.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні