Ухвала
від 25.06.2012 по справі 7272/12/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 УХВАЛА

про залучення третьої особи

25.06.2012 р. №2а-7272/12/2070

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Мар'єнко Л.М., розглянувши адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю "Галіон" до Фрунзенського відділу державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції, третя особа - Головний державний виконавець Фрунзенського відділу Державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції ОСОБА_1 про визнання протиправними дій та скасування рішення відповідача - суб'єкта владних повноважень, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач, Товариство з обмеженою відповідальністю "Галіон", звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовом до Фрунзенського відділу державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції, третя особа - Головний державний виконавець Фрунзенського відділу Державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції ОСОБА_1, в якому просить суд визнати протиправними дії головного державного виконавця Фрунзенського відділу Державної виконавчої служби ХМУЮ ОСОБА_1 щодо складання акту опису й арешту майна від 18.05.2012 р., визнати протиправною та скасувати повністю постанову головного державного виконавця Фрунзенського ВДВС ХМУЮ ОСОБА_1 від 18.05.2012 р. про призначення експерта, суб'єкта оціночної діяльності -суб'єкта господарювання для участі у виконавчому провадженні.

Ухвалою від 25.06.2012 року відкрито провадження по справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Галіон" до Фрунзенського відділу державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції, третя особа - Головний державний виконавець Фрунзенського відділу Державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції ОСОБА_1 про визнання протиправними дій та скасування рішення відповідача - суб'єкта владних повноважень.

Із матеріалів справи вбачається, що позивач просить визнати протиправними дії головного державного виконавця Фрунзенського відділу Державної виконавчої служби ХМУЮ ОСОБА_1 щодо складання акту опису й арешту майна від 18.05.2012 р., визнати протиправною та скасувати повністю постанову головного державного виконавця Фрунзенського ВДВС ХМУЮ ОСОБА_1 від 18.05.2012 р. про призначення експерта, суб'єкта оціночної діяльності -суб'єкта господарювання для участі у виконавчому провадженні. Як зазначає позивач, на момент призначення експерта для проведення оцінки арештованого майна та винесення постанови, описане та арештоване майно не належало позивачу, а перебувало у власності ТОВ "Галіон Люкс".

Під час підготовки справи до судового розгляду суддя прийшов до висновку про необхідність залучення до участі у справі у якості третьої особи - ТОВ "Галіон Люкс", з огляду на те, що рішення по справі може вплинути на його обов'язки.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки

Згідно ст. 53 КАС України - треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі зокрема з ініціативи суду.

Враховуючи те, що рішення по зазначеній справі може вплинути на права, інтереси або обов'язки ТОВ "Галіон Люкс", тому ТОВ "Галіон Люкс" належить залучити до участі у справі як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

З огляду на викладене, керуючись ст.ст. 53, 150, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

Залучити до участі в справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Галіон" до Фрунзенського відділу державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції, третя особа - Головний державний виконавець Фрунзенського відділу Державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції ОСОБА_1 про визнання протиправними дій та скасування рішення відповідача - суб'єкта владних повноважень, у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - ТОВ "Галіон Люкс", адреса: м.Харків, проспект Московський, 247-А.

Запропонувати третій особі, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору надати письмові заперечення до позову, та докази, які у нього є.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Мар'єнко Л.М.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.06.2012
Оприлюднено10.09.2015
Номер документу49724565
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —7272/12/2070

Ухвала від 02.07.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Ухвала від 25.06.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Постанова від 23.07.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Ухвала від 25.06.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Ухвала від 25.06.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні