Ухвала
від 09.01.2013 по справі 12844/12/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 УХВАЛА

09.01.2013р. № 2а- 12844/12/2070 Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Горшкової О.О.,

при секретарі судового засідання -Чепурній Т.В.,

за участю представників сторін: позивача - ОСОБА_1, відповідач -не прибув, третя особа 1-Задорожна В.М., розглянувши адміністративний позов Державної податкової інспекції у Дзержинському районі м. Харкова Харківської області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю "Спецпромстандарт", третя особа 1- Департамент державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Харківської міської ради про скасування державної реєстрації змін до установчих документів, -

В С Т А Н О В И В:

Державна податкова інспекція у Дзержинському районі м. Харкова Харківської області Державної податкової служби звернулась до суду із адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Спецпромстандарт", 3-я особа Департамент державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Харківської міської ради, в якому просить суд скасувати державну реєстрацію змін до установчих документів Товариства з обмеженою відповідальністю "Спецпромстандарт" (код ЄДРПОУ 37282590), про що зроблено запис №1 585 102 0000 007459 щодо внесення даних про зміну юридичної адреси Товариства з обмеженою відповідальністю "Спецпромстандарт" (код ЄДРПОУ 37282590), про що зроблено запис №1 585 105 0003 007459 м. Харків, вул. Іванівська, 1.

У судовому засіданні 09.01.2013 року судом поставлено на обговорення питання про залучення до участі у справі в якості третьої особи 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Виконавчий комітет Кременчуцької міської ради Полтавської області.

Представники сторін при вирішенні вказаного питання поклалися на розсуд суду.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі. Якщо адміністративний суд при прийнятті позовної заяви, підготовці справи до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору. Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, не має наслідком розгляд адміністративної справи спочатку.

Враховуючи вищенаведене, приймаючи до уваги те, що реєстраційні дії щодо внесення змін до відомостей та до установчих документів ТОВ "Спецпромстандарт" були вчинені Виконавчим комітетом Кременчуцької міської ради Полтавської області, суд, з метою повного, всебічного та об'єктивного розгляду всіх обставин справи, вважає за необхідне залучити останнього до участі у справі як третю особу 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 53, 160, 186 КАС України, суд -

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі як третю особу 2, яка не заявляє самостійних позовних вимог на предмет спору, на стороні відповідача -Виконавчий комітет Кременчуцької міської ради Полтавської області.

Зобов'язати третю особу 2 надати суду нормативно обґрунтоване письмове пояснення з приводу заявлених позовних вимог та доданням оригіналів для огляду та належним чином завірених копій підтверджуючих документів, на які є посилання у письмових поясненнях.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Горшкова О.О.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.01.2013
Оприлюднено10.09.2015
Номер документу49724579
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —12844/12/2070

Ухвала від 09.01.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Ухвала від 20.11.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Постанова від 22.01.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні