Ухвала
від 21.10.2013 по справі 905/6932/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

ПРО ВІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

21.10.2013 Справа № 905/6932/13

Господарський суд Донецької області у складі:

головуючий - суддя Харакоз К.С.,

при секретарі судового засідання Фроловій Т.С.,

розглянувши матеріали справи за позовом Міністерства інфраструктури України м. Київ,

до відповідачів: 1. Виконавчого комітету Макіївської міської ради, м.Макіївка, Донецька область, 2. Макіївської міської ради, м.Макіївка, Донецька область,

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ОСОБА_1 державного підприємства поштового зв'язку В«УкрпоштаВ» м. Київ

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_2 підприємства В«ПерспективаВ» м.Макіївка, Донецька область

про захист права власності, -

За участю:

представник позивача ОСОБА_3 за довіреністю;

представника відповідачів ОСОБА_4 за довіреностями;

представник третьої особи 1 не з'явився;

представник третьої особи 2 ОСОБА_5 за довіреністю;

ВСТАНОВИВ:

В провадженні господарського суду Донецької області знаходиться справа за позовом Міністерства інфраструктури України м. Київ, до відповідачів: Виконавчого комітету Макіївської міської ради, м. Макіївка, Донецька область, 2. Макіївської міської ради, м. Макіївка, Донецька область, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ОСОБА_1 державного підприємства поштового зв'язку В«УкрпоштаВ» м. Київ, та за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_2 підприємства В«ПерспективаВ» м. Макіївка, Донецька область, про захист права власності.

Представник позивача в судове засідання з'явився, через канцелярію суду надав оригінал платіжного доручення №6581 від 20.09.2013р.

В судовому засіданні представник позивача підтримав заявлене клопотання про витребування доказів у Реєстраційної служби Макіївського міського управління юстиції.

Згідно з частиною другою статті 43 ГПК та статтею 33 ГПК кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень.

Якщо подані сторонами та іншими учасниками судового процесу докази є недостатніми, господарський суд може за їх клопотанням чи за власною ініціативою витребувати в порядку підготовки справи до розгляду необхідні для цього письмові і речові докази, інші матеріали (пункти 3, 4, 6, 8 і 11 статті 65 ГПК), притому не лише від учасників судового процесу, а й від інших підприємств, установ, організацій, державних органів.

У разі неможливості самостійно подати необхідні для розгляду справи докази сторона, прокурор, третя особа вправі звернутися до господарського суду, в тому числі й апеляційної інстанції, з клопотанням про витребування доказів в порядку ст.38 ГПК України; при цьому обґрунтування такої неможливості покладається на особу, що заявляє відповідне клопотання.

З урахування доводів, що надані заявником на підтвердження своїх вимог, суд приходить до висновку про те, що заявлене клопотання не підлягає задоволенню у зв'язку з його необгрунтованістю.

Представник відповідачів в судове засідання з'явився, через канцелярію суду надав відзиви на позовну заяву, в яких проти задоволення позовних вимог заперечував.

Представник третьої особи 1 в судове засідання не з'явився, через канцелярію суду надав пояснення по справі, в яких позовні вимоги просив задовольнити та провести розгляд справи за його відсутності. Також надав витребувані судом документи.

Представник третьої особи 2 в судове засідання з'явився, через канцелярію суду надав пояснення по справі, в яких проти задоволення позовних вимог заперечував, та витребувані судом документи.

У зв'язку з необхідністю отримання додаткових документів суд вважає, що розгляд справи необхідно відкласти.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України суд, -

У Х В А Л И В:

1. Відкласти розгляд справи на 30.10.2013 року об 11:00 год. (каб. 111).

2. Зобов'язати Позивача надати суду:

- оригінали усіх доданих до позовної заяви документів для їх огляду в судовому засіданні або письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх відсутності;

- докази направлення позовної заяви з додатками до неї залученим третім особам;

- письмові пояснення щодо обставин, викладених відповідачем у відзиві;

- належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують правовий статус позивача;

- оригінал довіреності представника та документ, що підтверджує його особу (для огляду), забезпечити явку представника у судове засідання.

3. Зобов'язати Відповідачів 1, 2 надати суду:

- докази, що підтверджують надання відзиву позивачу;

- забезпечити явку представника у судове засідання.

4. Зобов'язати Треті особи:

- надати суду оригінал довіреності представника та документ, що підтверджує його особу (для огляду), забезпечити явку представника у судове засідання.

5. Всі витребувані матеріали надати до канцелярії суду з відповідно оформленим супровідним листом до дня судового засідання.

6. Роз'яснити сторонам, що відповідно до п.5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом, з винної сторони стягується штраф у розмірі до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Суддя К.С. Харакоз

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення21.10.2013
Оприлюднено11.09.2015
Номер документу49787735
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —905/6932/13

Судовий наказ від 26.05.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

К.С. Харакоз

Судовий наказ від 26.05.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

К.С. Харакоз

Рішення від 27.01.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

К.С. Харакоз

Ухвала від 21.10.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

К.С. Харакоз

Ухвала від 23.12.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

К.С. Харакоз

Ухвала від 16.12.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

К.С. Харакоз

Ухвала від 30.10.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

К.С. Харакоз

Ухвала від 16.06.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Остапенко М.І.

Постанова від 15.05.2014

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Склярук О.І.

Ухвала від 24.04.2014

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Склярук О.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні