Ухвала
від 08.09.2015 по справі 474/890/15-ц
ВРАДІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 474/890/15-ц

Провадження № 2/474/307/15

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

та призначення до судового засідання

08.09.15 року с.м.т. Врадіївка

Суддя Врадіївського районного суду Миколаївської області Тихоненко М.І. при вирішенні питання щодо відкриття провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Сирівської сільської ради Врадіївського району Миколаївської області, третя особа без самостійних вимог - Реєстраційна служба Врадіївського районного управління юстиції Миколаївської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом, -

В С Т А Н О В И В:

На адресу Врадіївського районного суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Сирівської сільської ради Врадіївського району Миколаївської області, третя особа без самостійних вимог - Реєстраційна служба Врадіївського районного управління юстиції Миколаївської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом.

Перевіривши виконання вимог ст.ст. 119, 120 ЦПК України, вважаю, що є всі підстави для відкриття провадження у справі та призначення судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 122, 127 ЦПК України, суддя,-

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Сирівської сільської ради Врадіївського району Миколаївської області, третя особа без самостійних вимог - Реєстраційна служба Врадіївського районного управління юстиції Миколаївської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом.

Призначити цивільну справу до судового розгляду у Врадіївському районному суді Миколаївської області на 14 вересня 2015 року о 14 годину 30 хвилин та викликати в судове засідання сторони та третю особу - Реєстраційну службу Врадіївського районного управління юстиції Миколаївської області.

Відповідачу подати в строк до 14 вересня 2015 року письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

У відповідності до ст. 131 ЦПК України сторони зобов'язані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду. Докази подані з порушенням вказаних вимог не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано не своєчасно з поважних причин.

Копію ухвали направити сторонам та третій особі, копії позовної заяви та додані матеріали направити відповідачу та третій особі.

Суддя:

СудВрадіївський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення08.09.2015
Оприлюднено14.09.2015
Номер документу49798806
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —474/890/15-ц

Рішення від 06.11.2015

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Тихоненко М. І.

Ухвала від 08.09.2015

Цивільне

Врадіївський районний суд Миколаївської області

Тихоненко М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні