Ухвала
від 29.01.2013 по справі 5015/5357/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м.Львів, вул.Личаківська, 128

УХВАЛА

29.01.13 Справа№ 5015/5357/12

Суддя Деркач Ю.Б. розглянувши матеріали справи

за позовом: Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк «Південний», м. Одеса

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Старий дуб», с. Модричі

за участі третіх осіб1,2: Дрогобицького державного комунального міжміського бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки, м. Дрогобич;

Управління Держкомзему у Дрогобицькому районі Львівської області, м. Дрогобич

про: звернення стягнення на предмет іпотеки шляхом визнання права власності

За участю представників сторін:

від позивача: Радкевич П.І. - представник (довіреність 219 від 29.08.2012 року)

від відповідача: не з'явився

від третьої особи1: не з'явився

від третьої особи2: не з'явився

Представнику позивача роз'яснено його права та обов'язки передбачені ст.ст. 20, 22 ГПК України. Заяв про відвід судді не подавалось. Технічна фіксація судового процесу не проводилась.

ВСТАНОВИВ:

Позов заявлено Публічним акціонерним товариством Акціонерний банк «Південний», м. Одеса до Товариства з обмеженою відповідальністю «Старий дуб», с. Модричі за участі третіх осіб Дрогобицького державного комунального міжміського бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки, м. Дрогобич; Управління Держкомзему у Дрогобицькому районі Львівської області, м. Дрогобич про звернення стягнення на предмет іпотеки шляхом визнання права власності.

Ухвалою Господарського суду Львівської області від 20.12.2012 року позовну заяву прийнято до розгляду, порушено провадження у справі та призначено її до судового розгляду на 29.01.2013 року.

Представник позивача в судове засідання 29.01.2013 року з'явився, вимоги попередньої ухвали суду виконав частково, просив позов задоволити повністю з підстав зазначених у позовній заяві.

Відповідач явки повноважного відповідача у судове засідання 29.01.2013 року не забезпечив, конверт з ухвалою про порушення провадження у справі повернувся на адресу суду з відміткою поштового відділу «закрито».

Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців станом на 18.01.2013 року місцезнаходженням відповідача є 82186, Львівська обл., Дрогобицький район, село Модричі, вул. Дрогобицька, будинок 72.

Відповідно до ч.1 ст.64 ГПК України, суддя, прийнявши позовну заяву, не пізніше трьох днів з дня її надходження виносить і надсилає сторонам, прокурору, якщо він є заявником, ухвалу про порушення провадження у справі, в якій вказується про прийняття позовної заяви, призначення справи до розгляду в засіданні господарського суду, про час і місце його проведення, необхідні дії щодо підготовки справи до розгляду в засіданні. ухвала про порушення провадження у справі надсилається зазначеним особам за повідомленою ними господарському суду поштовою адресою. У разі ненадання сторонами інформації щодо їх поштової адреси, ухвала про відкриття провадження у справі надсилається за адресою місцезнаходження (місця проживання) сторін, що зазначена в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. У разі відсутності сторін за такою адресою, вважається, що ухвала про порушення провадження у справі вручена їм належним чином.

Треті особи1,2 явки повноважних представників в судове засідання 29.01.2013 року не забезпечили, вимог ухвали суду не виконали, причин неявки не повідомили.

Відповідно до вищенаведеного, враховуючи неявку представників відповідача та третіх осіб; невиконання повністю сторонами вимог попередньої ухвали суду, суд вважає доцільним відкласти розгляд справи.

Керуючись ст.ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Розгляд справи відкладено на : 19.02.13 о 10:30

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, 128, каб. № 610 (6 поверх).

Зобов'язати сторони:

Позивача:

- повністю виконати вимоги ухвали суду від 20.12.2012 року;

- забезпечити явку повноважного представника.

Відповідача:

- надати суду довідку про включення до ЄДРПОУ станом на час розгляду спору (вказаний документ повинен відображати інформацію на час вирішення спору);

- надати суду витяг (виписку) державного реєстратора (ст. 20, 21 ЗУ „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців") (вказаний документ повинен відображати інформацію на час вирішення спору);

- надати суду документально та нормативно обґрунтоване письмове пояснення по суті позову;

- надати суду докази сплати боргу;

- забезпечити явку повноважного представника.

Третіх осіб1,2:

- надати суду документально та нормативно обґрунтоване письмове пояснення по суті позову;

- забезпечити явку повноважного представника.

У разі невиконання вимог ухвали суду згідно п. 5 ст. 83 ГПК України до винної сторони може бути застосовано штрафні санкції в вигляді штрафу.

Згідно ст. 75 ГПК України, спір може бути розглянуто за наявними в справі матеріалами.

Повноваження представників сторін мають бути належним чином підтверджені в судовому засіданні у відповідності до вимог ст. 28 ГПК України.

Докази на підтвердження чи спростування позовних вимог подаються в оригіналах чи належним чином засвідчених копіях супровідним листом через канцелярію суду.

Враховуючи вимоги ст. 2-1 ГПК України стосовно обов'язкової реєстрації в автоматизованій системі документообігу заяви, клопотання та інші передбачені законом процесуальні документи подаються в канцелярію суду завчасно до початку судового засідання.

Суддя Деркач Ю.Б.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення29.01.2013
Оприлюднено17.09.2015
Номер документу50222191
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5015/5357/12

Ухвала від 29.01.2013

Господарське

Господарський суд Львівської області

Деркач Ю.Б.

Ухвала від 20.12.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Деркач Ю.Б.

Ухвала від 25.12.2012

Господарське

Господарський суд Львівської області

Деркач Ю.Б.

Рішення від 04.03.2013

Господарське

Господарський суд Львівської області

Деркач Ю.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні