Ухвала
від 17.11.2010 по справі 2-а-4637/10/0270
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД


У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

17 листопада 2010 р.                                                  Справа № 2-а-4637/10/0270

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Свентух Віталій Михайлович, розглянувши матеріали справи:

за позовом:           прокурора Липовецького району в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України у Липовецькому районі Вінницької області

до:                     товариства з обмеженою відповідальністю "Атеко"

про:                     стягнення заборгованості в сумі 29 533 грн. 68 коп.

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов прокурора Липовецького району в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України у Липовецькому районі Вінницької області до товариства з обмеженою відповідальністю "Атеко" про стягнення заборгованості в сумі 29 533 грн. 68 коп..

Ухвалою Вінницького окружного адміністративного суду від 17.11.10 року за вказаним позовом відкрито провадження у справі.

З метою забезпечення всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення адміністративної справи протягом розумного строку, в порядку підготовки справи до судового розгляду суддею проведені всі необхідні передбачені ст. 110 КАС України підготовчі дії.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 110, 121, 165, 254 КАС України, -

УХВАЛИВ:

1. Закінчити підготовче провадження.

2. Призначити справу до судового розгляду на 02 грудня 2010 р. о 11:00 в залі судового засідання №7 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Островського,14.

3. Зобов'язати сторони та інших осіб, які беруть участь у справі, забезпечити явку в засідання представників сторін з визначеними ст.58 КАС України доказами про повноваження, та з документами, що посвідчують особу.

4. Зобов'язати сторони надати суду необхідні для вирішення спору докази через відділ прийому суду не пізніше трьох робочих днів до судового засідання, в тому числі:

Прокурору, позивачу:           оригінали доказів в підтвердження позовних вимог, які вказані в додатку позовної заяви № 3892 від 05.11.2010р. (для огляду в судовому засіданні); картки особового рахунку юридичної особи платника страхових внесків на загальнообов‘язкове державне пенсійне страхування; обґрунтований розрахунок ціни позову із зазначенням моменту виникнення боргу його перебігу та погашення; докази часткових розрахунків відповідача (виписки банку, платіжні доручення), якщо такі мали місце; провести взаємо звірку заборгованості вказаної в позові, станом на момент звернення до суду, за результатами якої скласти акт (для чого позивачу з‘явитись до відповідача); довідку про перебування відповідача в ЄДРПОУ станом на 15.11.2010р.; всі інші докази в обґрунтування своїх доводів чи заперечень, які матимуть значення при вирішенні спору.

Відповідачу:          письмові заперечення на позовну заяву з нормативно-документальним обґрунтуванням; установчі документи; довідку ЄДРПОУ станом на 05.11.2010р.; докази часткових розрахунків (виписки банку, платіжні доручення), якщо такі мали місце; розрахунки сум страхових внесків на загальнообов‘язкове державне пенсійне страхування; провести взаємо звірку заборгованості вказаної в позові, станом на момент звернення до суду, за результатами якої скласти акт (забезпечити проведення взаємо звірки); всі інші докази в обґрунтування своїх доводів чи заперечень, які матимуть значення при вирішенні спору.

5. Копію даної ухвали надіслати особам, що беруть участь у справі.

6. У випадку невиконання особами, які беруть участь у справі, вимог даної ухвали - надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя                              (підпис)                    Свентух Віталій Михайлович

Копія вірна:

суддя:

секретар:

Дата ухвалення рішення17.11.2010
Оприлюднено25.09.2015
Номер документу50612728
СудочинствоАдміністративне
Суть:                     стягнення заборгованості в сумі 29 533 грн. 68 коп

Судовий реєстр по справі —2-а-4637/10/0270

Постанова від 14.12.2010

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Свентух Віталій Михайлович

Постанова від 14.12.2010

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Свентух Віталій Михайлович

Ухвала від 17.11.2010

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Свентух Віталій Михайлович

Ухвала від 17.11.2010

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Свентух Віталій Михайлович

Ухвала від 02.02.2011

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Аліменко Володимир Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні