Ухвала
від 30.11.2011 по справі 2а/1770/4652/2011
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

Справа №2а/1770/4652/2011

30 листопада 2011 р. м. Рівне

          Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Щербакова В. В. за участю секретаря судового засідання Маньковського Д.В. та сторін і інших осіб, які беруть участь у справі:

позивача: представник не з'явився;

відповідача: представник не з'явився;

розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом Державна податкова інспекція у м.Рівне до Товариство з обмеженою відповідальністю-правнича компанія "Ніка" щодо зупинення видаткових операцій платника податків на рахунках платника податків,

В С Т А Н О В И В:

Державна податкова інспекція у м.Рівне звернувся до суду з поданням щодо Товариство з обмеженою відповідальністю-правнича компанія "Ніка" щодо зупинення видаткових операцій платника податків на рахунках платника податків.

Постановою суду від 04 листопада 2011 року подання про зупинення видаткових операцій платника податків на рахунках платника податків було задоволено повністю.

23 листопада 2011 року від позивача надійшла письмова заява про виправлення описки в вищезазначеній постанові. В своїй заяві позивач просить змінити назву відповідача з "Товариство з обмеженою відповідальністю - правнича компанія "Ніка" на "Товариство з обмеженою відповідальністю "Ніка-Вест" в зв'язку з тим, що позивачем в поданні була помилково зазначена стара назва відповідача, що підтверджується довідкою з ЄДРПОУ.

Згідно ч.1 ст.169 КАС України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Враховуючи те, що всі особи були повідомлені про час та місце судового засідання щодо виправлення описки, але не з'явились, керуючись ч.2 ст.169 КАС України, суд вважає за можливе внести виправлення в текст постанови від 04.11.2011 року за відсутності сторін по справі.

Керуючись ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Виправити, не змінюючи при цьому змісту та суті постанови, описку, допущену в постанові суду від "04" листопада 2011 р. по справі №2а/1770/4652/2011 за позовом Державна податкова інспекція у м.Рівне до Товариство з обмеженою відповідальністю-правнича компанія "Ніка" щодо зупинення видаткових операцій платника податків на рахунках платника податків.

Замінити по тексту постанови назву відповідача з "Товариство з обмеженою відповідальністю - правнича компанія "Ніка" на "Товариство з обмеженою відповідальністю "Ніка-Вест".

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга подається до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Рівненський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Житомирського апеляційного адміністративного суду. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 Кодексу адміністративного судочинства України, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

                    Суддя                                                   Щербаков В. В.

          

                                        

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.11.2011
Оприлюднено25.09.2015
Номер документу50627983
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1770/4652/2011

Ухвала від 30.11.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В. В.

Постанова від 04.11.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В. В.

Ухвала від 26.10.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В. В.

Ухвала від 24.11.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні