Постанова
від 16.10.2009 по справі 42/134б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

42/134б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                                              ПОСТАНОВА  

                                ПРО ВИЗНАННЯ  БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

                                                                 ІМЕНЕМ  УКРАЇНИ

16.10.09 р.                                                                        Справа № 42/134б

за заявою боржника Товариства з обмеженою відповідальністю  торгово –закупівельна база „Донецьк – сервіс” м. Донецьк

про визнання банкрутом

              

Суддя            О.В.Попов

Представники:

від боржника: Фінк О.Е. – за довіреністю

            

Ухвалою від 12.10.09 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю  торгово – закупівельна база „Донецьк – сервіс” м. Донецьк господарським судом  Донецької області відносно нього порушена справа про банкрутство по ст. 51 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.  

У ході розгляду справи господарський суд встановив:

Протоколом  загальних зборів учасників Товариства з обмеженою відповідальністю  торгово – закупівельна база „Донецьк – сервіс” м. Донецьк від 08.09.09 прийнято рішення про ліквідацію товариства та створено ліквідаційну комісію.

Господарському суду надана довідка з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців (надалі реєстр) станом на 24.09.09 з якого вбачається що боржник перебуває в стані припинення підприємницької діяльності.

Відповідно до п.4 ст. 17 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців” дані про перебування юридичної особи в процесі припинення повинні міститись в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. Згідно п. 1  ст.18 вказаного закону якщо   відомості,   які  підлягають  внесенню  до  Єдиного державного реєстру,  були внесені  до  нього,  то  такі  відомості вважаються  достовірними  і  можуть  бути  використані  в  спорі з третьою особою, доки до них не внесено відповідних змін.

Таким чином надані боржником відомості з реєстру є належним та достатнім доказом обставин щодо припинення боржником підприємницької діяльності.

У ході роботи ліквідаційної комісії виявлена недостатність активів боржника для погашення вимог перед кредиторами.

Згідно з відомостями наданими боржником та доданими до заяви документами, а саме: балансом підприємства та аудиторським висновком про фінансову звітність  станом на 15.09.09 боржник виробничо – господарську діяльність не здійснює, фінансовий стан характеризується надкритичною неплатоспроможністю,  кредиторська заборгованість складає 2 007 000, 00 грн., майнових активів боржника недостатньо для погашення кредиторської заборгованості.

          Голова ліквідаційної комісії звернувся до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство, за правилами ст.51 Закону України " Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

В заяві про порушення провадження по справі боржник клопоче про призначення ліквідатором по справі голову ліквідаційної комісії Абдряхімова Тимура Агдановича.

        

Враховуючи викладене, керуючись ст. 22-34, 51 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, господарський суд

П О С Т А Н О В И В :

1.          Визнати банкрутом боржника –  Товариство з обмеженою відповідальністю  торгово – закупівельна база „Донецьк – сервіс” (код ЄДРПОУ 13538853), що зареєстроване за адресою: 83009, м. Донецьк, Київський р-н, с. Горького, буд.9.

2.          Відкрити ліквідаційну процедуру строком на 6 місяців до 16.01.10.

3.          Обов'язки ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю  торгово – закупівельна база „Донецьк – сервіс” покласти на голову ліквідаційної комісії Абдряхімова Тимура Агдановича, (ідентифікаційний номер 2455201257;  що проживає за адресою: м. Донецьк,  вул. Торецька, 93).

4.          Ліквідатору у 5 денний термін опублікувати оголошення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури в офіційних друкованих органах, з зазначенням відомостей передбачених п. 5 ст. 23 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

5.          Ліквідатору до закінчення ліквідаційної процедури представити до суду звіт та ліквідаційний баланс с доданими документами, передбаченими ст. 32 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

                    

Суддя                                                                                                Попов О.В.           

                    

Вик    тел.

Надруковано примірників -   :  господарському суду Донецької області -   ,  сторонам -   .

Дата ухвалення рішення16.10.2009
Оприлюднено22.10.2009
Номер документу5069411
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/134б

Ухвала від 17.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 06.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 16.10.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 12.10.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 02.12.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.10.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.10.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 25.09.2008

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

М'ясищев А.М.

Ухвала від 01.10.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 28.08.2008

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

М'ясищев А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні