Ухвала
від 30.07.2013 по справі 914/2855/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

30.07.2013 р. Справа№ 914/2855/13

Господарський суд Львівської області у складі судді Іванчук С.В., при секретарі Марітчак С.Т. розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи за позовом: Малого приватного підприємства «АСВА», м.Київ

до відповідача: Дочірнього підприємства «Бетон Київ» Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКС Бетон», м.Трускавець

про стягнення 14001,30грн.

За участю представників сторін:

Від позивача: ОСОБА_1 - представник

Від відповідача : представник

ВСТАНОВИВ:

Розглядається справа за позовом Малого приватного підприємства «АСВА» до Дочірнього підприємства «Бетон Київ» Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКС Бетон» про стягнення суми 14001,30грн.

Ухвалою Господарського суду Львівської області від 24.07.2013року порушено провадження у справі та призначено справу до розгляду на 30.07.2013року.

В судове засідання 30.07.2013року представник позивача з»явився, позовні вимоги підтримує, просить стягнути з відповідача заборгованість в сумі 14001,30грн. в тому числі: 10750,03грн. заборгованість за поставлений товар та 3251,27грн. заборгованість за надані послуги.

Відповідач явку представника в судове засідання не забезпечив, вимог суду не виконав, витребуваних матеріалів не подав, причин невиконання вимог суду не повідомив.

З огляду на наведене, з метою повного і всестороннього з'ясування всіх обставин спору, для забезпечення можливості надання доказів та необхідність подання витребуваних судом матеріалів, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи.

Керуючись ст.ст. 22, 77, 86 ГПК України, господарський суд,-

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд справи на 08.08.13року на 10:15год.

2. Судове засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, 128 в кабінеті № 509 (5 поверх).

3. Позивачу - подати оригінали додатків долучених до позовної заяви для огляду; подати докази від державного реєстратора про включення позивача та відповідача до ЄДР станом на момент розгляду спору; подати докази оплати поставленого товару та докази оплати виконаних робіт; надати довідку банку про поступлення коштів від відповідача на рахунок позивача за період з 16.10.2012року по день розгляду спору; подати обґрунтований розрахунок заявленої до стягнення суми боргу; провести звірку та скласти акт звірки взаєморозрахунків з відповідачем, в якому зазначити номери, дати та суми накладних по яких поставлявся товар позивачем, номери, дати та суми актів виконаних позивачем робіт та номери, дати та суми документів по яких товар та послуги оплачувалися відповідачем, акт звірки надати суду; вжити заходи для добровільного врегулювання спору; явка повноважного представника є обов'язковою.

4. Відповідачу - подати документально обґрунтований відзив, докази на підтвердження обставин, викладених у відзиві; подати докази від державного реєстратора про включення відповідача до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців станом на день розгляду справи; подати докази сплати заявленої до стягнення суми боргу; провести звірку та скласти акт звірки взаєморозрахунків з позивачем, в якому зазначити номери, дати та суми накладних по яких поставлявся товар позивачем, номери, дати та суми актів виконаних позивачем робіт та номери, дати та суми документів по яких товар та послуги оплачувалися відповідачем, акт звірки надати суду; вжити заходів для добровільного врегулювання спору; явка повноважного представника на власний розсуд.

Звернути увагу сторін на необхідність дотримання ними вимог ст.ст.33,34 ГПК України.

Попередити сторони, що у випадку невиконання вимог ухвали господарського суду, справа буде розглядатись відповідно до вимог статті 75 ГПК України.

Повноваження представників сторін підтверджуються довіреністю встановленої форми. У разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівником або засновником - наказом, рішенням зборів, розпорядженням, протоколом і т.і., які підтверджують службовий статус представника.

Довести до відома сторін, що згідно з п. 5. ст.83 ГПК України за непредставлення на вимогу суду письмового пояснення по суті позовних вимог (відзиву) відповідачем, або за ухилення від виконання дій, покладених господарським судом на сторони, з винної сторони стягується штраф.

Суддя Іванчук С.В.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення30.07.2013
Оприлюднено25.09.2015
Номер документу50797824
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —914/2855/13

Ухвала від 30.07.2013

Господарське

Господарський суд Львівської області

Іванчук С.В.

Рішення від 08.08.2013

Господарське

Господарський суд Львівської області

Іванчук С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні