Ухвала
від 19.03.2007 по справі 45/17-63
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

45/17-63

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                                          У  Х  В  А  Л  А  

          

19.03.07 р.                                                                                 № 45/17-63                                                                                                                                                                 

за заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю „СИТ-5”, м.Донецьк

до відповідача:  Товариства з обмеженою відповідальністю „Цивільбуд”, м.Донецьк

про видачу виконавчого документа

Суддя      Плотніцький Б.Д.

Представники:

від позивача:

від відповідача:

В засіданні брали участь:

Товариство з  обмеженою відповідальністю „СИТ-5”, м.Донецьк звернулось до господарського суду Донецької області з заявою до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю „Цивільбуд”, м.Донецьк б/н від 13.03.2007р. про видачу виконавчого документу  по рішенню Донецького обласного відділення Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській організації „Асоціація спеціалістів в аграрній сфері „Третейська ініціатива” м.Донецьк по справі №128/18.00 від 21.09.2006р.

Розглянувши вказану заяву та додані до неї документи, господарським судом встановлено наступне:

Відповідно до ст.55 Закону України "Про третейські суди" виконання рішення  третейського суду, якщо воно потребує вчинення дій органами державної влади, органами місцевого самоврядування та їх службовими особами, здійснюється за умови видачі компетентним судом виконавчого документа.

За приписом п.2.2 рекомендацій президії Вищого господарського суду України від 11.04.2005р. №04-5/639 "Про деякі питання практики застосування господарськими судами Закону України "Про третейські суди" (далі по тексту "Рекомендації") заява про видачу виконавчого документа подається в письмовій формі, підписується стороною, на користь якої прийнято рішення, або її представником.

У цій заяві зазначаються найменування господарського суду, уповноваженого видати виконавчий документ, найменування, склад та місцезнаходження третейського суду, найменування і місцезнаходження сторін у спорі, що вирішений третейським судом, дата прийняття рішення третейського суду та мотивовані вимоги заявника із зазначенням про закінчення строку добровільного виконання цього рішення, якщо такий строк у рішенні встановлено.

Одночасно, за змістом п.2.2 Рекомендацій до заяви про видачу виконавчого документа додаються такі ж самі документи, що й до заяви про скасування рішення третейського суду.

Згідно з п.1.8 Рекомендацій до заяви про скасування рішення третейського суду повинні бути додані, зокрема, документи, що підтверджують надіслання копії заяви іншій стороні у справі; довіреність чи інший документ, який підтверджує повноваження особи на підписання заяви.

Як встановлено судом, позивачем – Товариством з обмеженою відповідальністю „СИТ-5”, м.Донецьк не надані докази направлення цієї заяви відповідачу – Товариству з обмеженою відповідальністю „Цивільбуд”, м.Донецьк.

Крім цього, за висновками суду, Товариство з обмеженою відповідальністю „СИТ-5”, м.Донецьк, як позивач не надало доказів, що підтверджують повноваження особи на підписання заяви, зокрема, заява про видачу виконавчого документу подана позивачем – Товариством з обмеженою відповідальністю „СИТ-5”, а підписана представником відповідача за дорученням – Товариства з обмеженою відповідальністю „Цивільбуд”, м.Донецьк.

Доказів на підписання від імені позивача гр.В.Пруткову суду не надані.

На підставі вищевикладеного, керуючись п. 1,2,6 ст.63, ст.86 Господарського процесуального кодексу України, суд,-

УХВАЛИВ:

Повернути заяву б/н від 13.03.2007р. про видачу виконавчого документу  Товариству з обмеженою відповідальністю „Цивільбуд”, м.Донецьк без розгляду.

Додаток: заява б/н від 13.03.2007р. з доданими до неї документами на 33 аркушах.

Суддя                                                                                         Плотніцький Б.Д.                               

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення19.03.2007
Оприлюднено22.08.2007
Номер документу508106
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —45/17-63

Ухвала від 19.03.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 06.06.2006

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні