Постанова
від 20.11.2008 по справі 2-а-4580/08
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2-а-4580/08

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

«20» листопада 2008 року 11 год. 20 хв. м. Рівне

Рівненський окружний адмі ністративний суд під головув анням судді Шарапи В.М. за учас тю секретаря судового засіда ння Пилипчук В.Є. та сторін, як і беруть участь у справі:

позивача: представник Окси мчук А.О.

відповідача: представник н е з' явився

розглянувши у відкритому с удовому засіданні адміністр ативну справу за позовом Дер жавної податкової інспекції у м. Рівне до приватного підпр иємства «УКЕР «Поліграфія» п ро припинення юридичної особ и, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з позовом про припиненн я юридичної особи приватного підприємства «УКЕР «Полігра фія». В судовому засіданні пр едставник позивача позов під тримав. Просить припинити юр идичну особу відповідача на підставі п.2 ст. 38 Закону Україн и «Про державну реєстрацію ю ридичних осіб та фізичних ос іб-підприємців» № 755 від 15.05.2003 р.

Представник відповідач в с удове засідання не з' явився , про причини неприбуття суд н е повідомив, хоча був належни м чином повідомлений про дат у, час і місце судового розгля ду. Суд вважає за можливе роз глянути справу без участі ві дповідача на підставі наявни х доказів.

Повно і всебічно з' ясував ши всі обставини справи в їх с укупності на підставі чинног о законодавства, перевіривши їх дослідженими у судовому з асіданні доказами, суд вважа є, що позов підлягає до задово лення.

Судом встановлено, що 21.01.2008 ро ку до Єдиного державного реє стру юридичних осіб та фізич них осіб-підприємців внесено запис про відсутність відпо відача за вказаною ним адрес ою. На час розгляду справи заб оргованість по податках, збо рах, обов' язкових платежах до бюджетів та державних ціл ьових фондів за даними облік у у відповідача відсутня.

Дані обставини стверджені дослідженими у судовому зас іданні доказами: копією дові дки з ЄДРПОУ, копією довідки про взяття на облік платника податків, довідкою ДПІ в м. Рі вне про стан розрахунків з бю джетом, довідкою позивача пр о останнє подання звітності відповідачем, копією довідки Рівненського відділення ви конавчої дирекції ФССНВ про відсутність відповідача на о бліку, копією довідки Рівнен ського міського центру зайня тості, копією довідки управл іння Пенсійного фонду Україн и в м. Рівне, копією довідки Рі вненської міської виконавчо ї дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової вт рати працездатності.

Частиною 2 ст. 38 Закону Україн и «Про державну реєстрацію ю ридичних осіб та фізичних ос іб-підприємців № 755 від 15.05.2003 р. вс тановлено, що підставою для п остановлення судового рішен ня щодо припинення юридичної особи, що не пов' язано з банк рутством юридичної особи є н аявність в Єдиному державном у реєстрі запису про відсутн ість юридичної особи за вказ аним її місцезнаходженням.

За наведених обставин, позо вні вимоги підтверджені нале жними та допустимими доказам и і підлягають до задоволенн я повністю.

Судові витрати по справі зг ідно ч.4 ст.94 КАС України з відпо відача не стягуються.

Керуючись статтями 160-163 Коде ксу адміністративного судоч инства України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

1.Позов задоволити.

2.Припинити юридичну особу - приватне підприємство «УКЕР «Поліграфія» (юридична адре са: 33028, м.Рівне, Рівненської обл асті, вул. В.Чорновола, 10, код ЄД РПОУ - 34703929).

3.Надіслати копію постанови державному реєстратору вико навчого комітету Рівненсько ї міської ради.

4.Постанова набирає законно ї сили після закінчення стро ку подання заяви про апеляці йне оскарження, якщо таку зая ву не було подано. Якщо заяву п ро апеляційне оскарження бул о подано, але апеляційна скар га не була подана у встановле ний строк, постанова набирає законної сили після закінче ння цього строку. У разі подан ня апеляційної скарги постан ова, якщо її не скасовано, наби рає законної сили після закі нчення апеляційного розгляд у справи.

5.Постанова може бути оскарж ена до Львівського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез суд першої інстанції, як ий ухвалив постанову. Заява п ро апеляційне оскарження под ається протягом 10 днів з дня ї ї проголошення, а в разі скла дення постанови в повному об сязі - з дня складення в повн ому обсязі. Апеляційна скарг а на постанову суду першої ін станції подається протягом 2 0-ти днів після подання заяви п ро апеляційне оскарження. Ап еляційна скарга може бути по дана без попереднього поданн я заяви про апеляційне оскар ження, якщо скарга подається у строк, встановлений для под ання заяви про апеляційне ос карження.

Постанова складена в повно му обсязі 24 листопада 2008 року.

Головуючий: В.М.Шарапа

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.11.2008
Оприлюднено12.11.2009
Номер документу5083213
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-4580/08

Постанова від 26.11.2008

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Д'яков В.І.

Постанова від 20.11.2008

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Шарапа В.М.

Постанова від 29.09.2008

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні