Ухвала
від 20.05.2013 по справі 822/2098/13-а
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 822/2098/13-а

У Х В А Л А

20 травня 2013 рокум. Хмельницький Хмельницький окружний адміністративний суд

в складі :головуючого-суддіОСОБА_1 при секретарі за участі: ОСОБА_2 представників сторін розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду адміністративну справу за позовом ТОВ "Архітектоніка" до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Хмельницькій області про визнання незаконною та скасування постанови, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з позовом до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Хмельницькій області про визнання незаконною та скасування постанови №31 від 10.04.2013 року про накладення штрафу за правопорушення у сфері містобудування.

В судовому засіданні за ініціативою суду поставлено на обговорення питання про залучення до участі у справі Дочірнього підприємства "Шелі" в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача, в зв'язку з тим, що даний спір стосується вказаного підприємства і рішення по даній справі може вплинути на його права, інтереси та обов'язки.

Представник позивача та представник відповідача щодо задоволення даного клопотання не заперечують.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі. Якщо адміністративний суд при прийнятті позовної заяви, підготовці справи до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Дослідивши матеріали справи та беручи до уваги, що результати її розгляду можуть вплинути на права, інтереси та обов'язки Дочірнього підприємства "Шелі", суд вважає за необхідне залучити його в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача.

Керуючись ст.ст. 53, 160, 165 КАС України, суд -

У Х В А Л И В :

Залучити до участі у справі №822/2098/13-а за позовом ТОВ "Архітектоніка" до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Хмельницькій області про визнання незаконною та скасування постанови Дочірнє підприємство "Шелі" (м.Хмельницький, вул.Кам'янецька,122, код ЄДРПОУ 35125413) в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

Зобов'язати Дочірнє підприємство "Шелі" надати суду письмові пояснення щодо позовних вимог та докази на їх підтвердження, в тому числі акти виконаних робіт.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя /підпис/ОСОБА_1 "Згідно з оригіналом" Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення20.05.2013
Оприлюднено30.09.2015
Номер документу50966234
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання незаконною та скасування постанови

Судовий реєстр по справі —822/2098/13-а

Ухвала від 20.05.2013

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Данилюк У.Т.

Ухвала від 24.04.2013

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Данилюк У.Т.

Постанова від 30.05.2013

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Данилюк У.Т.

Ухвала від 29.04.2013

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Данилюк У.Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні