Ухвала
від 25.04.2014 по справі 814/342/14
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про заміну сторони правонаступником

25.04.2014 р.                                                                                           № 814/342/14

          Миколаївський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Брагар В.С. в порядку письмового провадження розглянув клопотання про заміну позивача у справі,

за позовом Прокурора Центрального району м. Миколаєва, вул. Нікольська, 73, Миколаїв, 54001

в інтересах держави в особі Південне територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, вул. Чигрина, 20, Миколаїв, 54020

до Закритого акціонерного товариства "Магазин №144", пр.Леніна, 93, Миколаїв, 54017

про стягнення штрафних санкцій в сумі 51000,00 грн.,

Миколаївським окружним адміністративним судом по даній справі відкрито провадження.

Представник Південного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку надав до суду клопотання про заміну сторони по справі його правонаступником Південно - Українським територіальним управлінням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

          Дане клопотання представника обґрунтоване тим, що 08 листопада 2013 року Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку прийнято Рішення №2558 відповідно до якого, з метою оптимізації діяльності територіальних органів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та у зв'язку з ліквідацією Південного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Одеське територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку перейменоване у Південно-Українське територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з центром розміщення у місті Одеса, повноваження якого поширюються на Миколаївську, Херсонську, Кіровоградську та Одеську області.

           26 грудня 2013 року Наказом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку № 769 припинено повноваження Південного територіального управління Національної комісії з виконання функцій державного регулювання ринку цінних паперів.

          Відповідно до ст. 55 КАС України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.           

На підставі викладеного, керуючись ст.55, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

У Х В А Л И В :

1.Замінити по справі позивача з Південного територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на Південно - Українське територіальне управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

2. Копію ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                                     Брагар В. С.

СудМиколаївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.04.2014
Оприлюднено30.09.2015
Номер документу51002164
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —814/342/14

Ухвала від 25.04.2014

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Брагар В. С.

Постанова від 25.04.2014

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Брагар В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні