Ухвала
від 12.10.2010 по справі 9597/10/1570
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа №2а- 9597/10/1570

УХВАЛА

12 жовтня 2010 року                                                                                           м.Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Корой С.М., розглянувши позовну заяву державної податкової інспекції у Овідіопольському районі Одеської області до приватного підприємства «Вєста-Юг 2012»про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством, -

ВСТАНОВИВ:

До Одеського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява державної податкової інспекції у Овідіопольському районі Одеської області до приватного підприємства «Вєста-Юг 2012»в якій позивач просить припинити юридичну особу приватного підприємства «Вєста-Юг 2012», що не пов'язано з банкрутством.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 106 КАС України і подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

Позовна заява підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства Одеським окружним адміністративним судом.

Підстави для повернення позовної заяви, залишення позовної заяви без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, відсутні.

Відповідно до п.3 ч.1 ст.1832 КАС України в адміністративних справах щодо припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичних осіб чи фізичних осіб - підприємців у випадках, передбачених законом застосовується скорочене провадження.

На підставі поданої позовної заяви та у зв'язку із відсутністю підстав для повернення позовної заяви, залишення позовної заяви без розгляду та відмови у відкритті провадження в адміністративній справі суддя вважає за можливе відкрите провадження по даній справі.

Керуючись ст. 17, 18, 107, 110, 114, 1832 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

          

Відкрити скорочене провадження у адміністративній справі за позовом державної податкової інспекції у Овідіопольському районі Одеської області до приватного підприємства «Вєста-Юг 2012»про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством.

Запропонувати відповідачеві подати письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову безпосередньо до канцелярії суду у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали та доданих до неї документів.

Направити позивачеві та відповідачеві копію цієї ухвали та інформацію про їхні процесуальні права і обов'язки.

Роз'яснити відповідачеві, що в разі неподання заперечень проти позову, справа буде розглянута в порядку скороченого провадження протягом трьох днів з дня закінчення строку, встановленого для їх подання на підставі наявних у ній доказів.

Справа буде розглядатись Одеським окружним адміністративним судом, суддею –одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

                    Суддя                                                                                          С.М.Корой

Дата ухвалення рішення12.10.2010
Оприлюднено30.09.2015
Номер документу51008025
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством

Судовий реєстр по справі —9597/10/1570

Ухвала від 12.10.2010

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Корой С. М.

Постанова від 08.11.2010

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Корой С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні