Ухвала
від 20.05.2013 по справі 804/5725/13-а
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

20 травня 2013 р. Справа №804/5725/13-а

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Лозицька І.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні питання про витребування доказів в адміністративній справі за позовом Приватного акціонерного товариства «Ресурси Кривбасу» до Криворізької центральної міжрайонної державної податкової інспекції Дніпропетровської області Державної податкової служби про зобов’язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

Приватне акціонерне товариство «Ресурси Кривбасу» звернулося до суду із адміністративним позовом до Криворізької центральної міжрайонної державної податкової інспекції Дніпропетровської області Державної податкової служби про зобов’язання вчинити певні дії.

В судовому засіданні представники позивача, заявили клопотання про витребовування доказів та надали докази про неможливість отримання вищезазначених доказів, самостійно.

Представник відповідача в судове засідання не з’явився про дату, час та місце якого, повідомлений належним чином, що підтверджується матеріалами справи.

Суд дійшов висновку про необхідність витребування додаткових доказів по справі у Криворізької південної міжрайонної державної податкової інспекції Дніпропетровської області Державної податкової служби, а саме, інформацію про внесення змін до автоматичної системи, «Деталізована інформація по платнику податку на додану вартість щодо результатів автоматичного співставлення податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів на рівні Державної податкової служби України», по платнику ПДВ - Приватного акціонерного товариства «Ресурси Кривбасу» щодо результатів автоматизованого співставлення податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів за період квітень-грудень 2012 року, січень 2013 року, яке відбулося на підставі акту перевірки від 12.03.2013 року № 624/220/19428798 .

Частиною 4 статті 11 Кодексу адміністративного судочинства України, передбачено, що, суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з’ясування всіх обставин у справі.

Відповідно до частини 2 статті 69 Кодексу адміністративного судочинства України, докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Статтею 71 Кодексу адміністративного судочинства України, суду надано повноваження в сприянні реалізації права осіб, які беруть участь у справі в наданні необхідних доказів та передбачено, що суд може з власної ініціативи та при наявній необхідності сам витребувати необхідні докази (матеріали, документи).

Суд, дійшов висновку про необхідність витребування вищезазначених документів для огляду та залучення до матеріалів справи, для всебічного та об’єктивного розгляду справи.

Виходячи з вищевикладеного та керуючись статтями 11, 69, 71, 133, 160, 165, Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Зобов’язати Криворізьку центральну міжрайонну державну податкову інспекцію Дніпропетровської області Державної податкової служби надати інформацію про внесення змін до автоматичної системи, «Деталізована інформація по платнику податку на додану вартість щодо результатів автоматичного співставлення податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів на рівні Державної податкової служби України», по платнику ПДВ - Приватного акціонерного товариства «Ресурси Кривбасу» щодо результатів автоматизованого співставлення податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів за період квітень-грудень 2012 року, січень 2013 року, яке відбулося на підставі акту перевірки від 12.03.2013 року № 624/220/19428798.

Зазначені документи надати до Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: вул. Академіка Янгеля, 4, м. Дніпропетровськ, Україна, 49089 до 29.05.2013 року.

Копії цієї ухвали надіслати сторонам по справі.

Ухвала набирає законної сили відповідно до статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України та не може бути оскаржена.

Суддя (підпис) ОСОБА_1 З оригіналом згідно

Суддя І.О.Лозицька

Дата ухвалення рішення20.05.2013
Оприлюднено01.10.2015
Номер документу51343041
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/5725/13-а

Ухвала від 20.05.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Лозицька Ірина Олександрівна

Постанова від 29.05.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Лозицька Ірина Олександрівна

Постанова від 29.05.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Лозицька Ірина Олександрівна

Ухвала від 26.04.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Лозицька Ірина Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні