Ухвала
від 18.10.2011 по справі 2а/1570/8253/2011
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а/1570/8253/2011

УХВАЛА

18 жовтня 2011 року                                                                                           м.Одеса

У залі судових засідань №29

Одеський окружний адміністративний суд у складі:

Судді Харченко Ю.В.

При секретарі Гурченковій Г.М.

Розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за позовом Державної податкової інспекції у Приморському районі м.Одеси до Приватного підприємства «Радуга-3»про стягнення суми податкової заборгованості по податку на прибуток приватних підприємств у загальному розмірі 339,23грн.,-

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Приморському районі м.Одеси, в якому позивач просить суд стягнути з Приватного підприємства «Радуга-3» суму податкової заборгованості по податку на прибуток приватних підприємств у загальному розмірі 339,23рн.

Водночас, до матеріалів позовної заяви додано клопотання про вжиття судом заходів щодо забезпечення позову шляхом накладання арешту на майно та грошові кошти, що належать Приватному підприємству «Радуга-3».

Відповідно до ст.117 Кодексу адміністративного судочинства України, суд за клопотанням позивача або з власної ініціативи може постановити ухвалу про вжиття заходів забезпечення адміністративного позову, якщо існує очевидна небезпека заподіяння шкоди правам, свободам та інтересам позивача до ухвалення рішення в адміністративній справі, або захист цих прав, свобод та інтересів стане неможливим без вжиття таких заходів, або для їх відновлення необхідно буде докласти значних зусиль та витрат, а також якщо очевидними є ознаки протиправності рішення, дії чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень.

Водночас, приймаючи до уваги те, що в матеріалах справи відсутні належні докази чи матеріали, які б свідчили про існування очевидної небезпеки заподіяння шкоди правам, свободам та інтересам позивача, або про те, що захист цих прав, свобод та інтересів стане неможливим без вжиття заходів забезпечення позову, суд не вбачає підстав для задоволення вимоги позивача щодо вжиття заходів забезпечення позову шляхом накладання арешту на майно та грошові кошти, що належать Приватному підприємству «Радуга-3».

Керуючись ст.ст.117,118,160,165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відмовити Державній податковій інспекції у Приморському районі м.Одеси у задоволенні клопотання щодо вжиття заходів забезпечення позову шляхом накладання арешту на майно та грошові кошти, що належать Приватному підприємству «Радуга-3».

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду першої інстанції протягом п'яти днів з дня її проголошення. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

          

          Суддя                                                             Харченко Ю.В.          

Дата ухвалення рішення18.10.2011
Оприлюднено01.10.2015
Номер документу51357716
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення суми податкової заборгованості по податку на прибуток приватних підприємств у загальному розмірі 339,23грн

Судовий реєстр по справі —2а/1570/8253/2011

Ухвала від 18.10.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Харченко Ю. В.

Ухвала від 18.10.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Харченко Ю. В.

Постанова від 21.12.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Харченко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні