Постанова
від 05.04.2012 по справі 4-396/12
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЧЕРНІВЦІВ

Справа № 4-396/12

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 квітня 2012 року м. Чернівці

Суддя Шевченківського районного суду м. Чернівці Богдан С.І., при секретарі Руснак І.Д., за участю прокурора Рулякова О.В., розглянувши подання старшого слідчого з ОВС СВ ДПС в Чернівецькій області підполковника податкової міліції ОСОБА_1 про проведення виїмки документів, які становлять банківську таємницю,-

В С Т А Н О В И В :

Старший слідчий з ОВС СВ ДПС в Чернівецькій області підполковник податкової міліції ОСОБА_1 звернувся до суду з поданням про проведення виїмки документів, які становлять банківську таємницю відносно клієнта АТ "ОСОБА_2 Аваль" МФО 300335 -ТОВ "Стілтек" (код ЄДРПОУ 35250085), рахунок № НОМЕР_1.

В поданні вказував, що директор ТОВ "Ротис ЛТД" (юридична адреса: м. Чернівці, вул. Заводська,41) ОСОБА_3 в 2010-2011 роках, діючи умисно, шляхом укладення угод на придбання теплоізоляційних матеріалів з підприємствами, що мають ознаками В«фіктивностіВ» , а саме: ТОВ В«СтілтекВ» , ТОВ В«Мет Сервіс ПостачВ» , ТОВ В«ІнтерсанаВ» , ТОВ В«Елтіс МаркетВ» , ТОВ В«Трейд-Юніор ІнвестВ» , ТОВ В«БерберіВ» , ТОВ В«БураноВ»та ТОВ "Українські торгівельні шляхи" умисно ухилився від сплати ПДВ в сумі 1 324 843 грн. та податку на прибуток в сумі 1 580 943 грн., а всього податків на суму 2 905 786 грн.

3 січня 2012 року СВ ПМ ДПА в Чернівецькій області відносно директора ТОВ "Ротис ЛТД" ОСОБА_3 порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 212 ч.3 КК України.

Із матеріалів кримінальної справи вбачається наявність достатніх підстав вважати, що в банківських документах ТОВ В«СтілтекВ»рахунок № НОМЕР_1, які знаходяться в АТ "ОСОБА_2 Аваль" МФО 300335 і становлять банківську таємницю, містяться дані, що мають доказове значення. Вказані документи неможливо отримати без розкриття банківської таємниці. А тому просив надати дозвіл на проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю відносно клієнта АТ "ОСОБА_2 Аваль" МФО 300335 -ТОВ "Стілтек" (код ЄДРПОУ 35250085), рахунок № НОМЕР_1, а саме: довідки про рух коштів по вказаному рахунку з розшифровкою контрагентів за період 2010-2011 років а саме: довідки про рух коштів по вказаному рахунку з розшифровкою контрагентів за період 2010-2011 років, грошових чеків ТОВ "Стілтек" на отримання готівки з каси банку, карток із зразками підписів службових осіб, документів з їх паспортними даними та ідентифікаційними кодами, а також заявок на підключення до системи В«Клієнт-БанкВ» , В«Інтернет-банкВ»при відкритті рахунку, документів, які вказують на те, хто і де встановлював вище перерахований громадянин програмне забезпечення по системі В«Клієнт-БанкВ» , В«Інтернет-банкВ» , актів прийому-передачі таємних ключів доступу до системи В«Клієнт-БанкВ» , В«Інтернет-банкВ» , роздруківок комп'ютерного протоколу із зазначенням назви клієнта банку, інформації про ключ, що використовується, інформації про операцію, яка виконується із зазначенням часу і дати, ІР-адреси комп'ютера, з якого здійснювалось з'єднання із банком по системі В«Клієнт-БанкВ» , В«Інтернет-банкВ» .

Розглянувши подання слідчого, дослідивши матеріали справи, заслухавши думку прокурора, який підтримав подання, суд вважає, що подання підлягає задоволенню, оскільки із зібраних матеріалів кримінальної справи вбачається наявність достатніх підстав вважати, що в банківських документах ТОВ В«СтілтекВ»рахунок № НОМЕР_1, які знаходяться в АТ "ОСОБА_2 Аваль" МФО 300335 і становлять банківську таємницю, містяться дані, що мають доказове значення і без розкриття банківської таємниці їх отримати неможливо.

Керуючись ст. ст.14-1, 178 КПК України, суд ,-

П О С Т А Н О В И В :

Надати дозвіл на проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю відносно клієнта АТ "ОСОБА_2 Аваль" МФО 300335 -ТОВ "Стілтек" (код ЄДРПОУ 35250085), рахунок № НОМЕР_1, а саме: довідки про рух коштів по вказаному рахунку з розшифровкою контрагентів за період 2010-2011 років а саме: довідки про рух коштів по вказаному рахунку з розшифровкою контрагентів за період 2010-2011 років, грошових чеків ТОВ "Стілтек" на отримання готівки з каси банку, карток із зразками підписів службових осіб, документів з їх паспортними даними та ідентифікаційними кодами, а також заявок на підключення до системи В«Клієнт-БанкВ» , В«Інтернет-банкВ»при відкритті рахунку, документів, які вказують на те, хто і де встановлював вище перерахований громадянин програмне забезпечення по системі В«Клієнт-БанкВ» , В«Інтернет-банкВ» , актів прийому-передачі таємних ключів доступу до системи В«Клієнт-БанкВ» , В«Інтернет-банкВ» , роздруківок комп'ютерного протоколу із зазначенням назви клієнта банку, інформації про ключ, що використовується, інформації про операцію, яка виконується із зазначенням часу і дати, ІР-адреси комп'ютера, з якого здійснювалось з'єднання із банком по системі В«Клієнт-БанкВ» , В«Інтернет-банкВ» .

Постанова є обов'язковою для виконання службовими особами АТ "ОСОБА_4 Аваль" МФО 300335.

Постанова оскарженню не підлягає, але протягом трьох діб з дня її винесення на неї прокурором може бути подана апеляція до апеляційного суду Чернівецької області.

СУДДЯ : С.І. БОГДАН

Дата ухвалення рішення05.04.2012
Оприлюднено02.10.2015

Судовий реєстр по справі —4-396/12

Постанова від 05.04.2012

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Богдан С. І.

Постанова від 22.08.2012

Кримінальне

Вишгородський районний суд Київської області

Скарлат О. І.

Постанова від 27.04.2012

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Карабань В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні