Ухвала
від 31.05.2010 по справі 11/б-1247
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"31" травня 2010 р.Справа № 11/Б-1247

УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

Суддя Сидорук А.М. розглянувши заяву

боржника: Товариства з обмеженою відповідальністю "Козова-цукор", вул. Заводська,1 смт. Козова Тернопільської області.

встановив, що заява відповідає вимогам ст.7 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та визнав представлені матеріали достатніми для прийняття заяви.

Керуючись ст.ст. 7,51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суддя

У Х В А Л И В:

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Козова-цукор", вул. Заводська,1 смт. Козова Тернопільської області; ідентифікаційний код 31104342.

2. Справу призначити до розгляду у підготовчому засіданні на 15 червня 2010 року об 15 год. 00 хв., яке відбудеться в приміщенні господарського суду Тернопільської області, м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 14а, 5 поверх, зал судових засідань №2.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів, протягом дії якого заборонити стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно законодавства (крім випадків, передбачених п. 6 ст. 12 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"); не нараховувати неустойку (штраф, пеню), інші фінансові (економічні) санкції за невиконання чи неналежне виконання грошових зобов'язань і зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).

4. Звільнити активи – майно Товариства з обмеженою відповідальністю "Козова-цукор", вул. Заводська,1 смт. Козова Тернопільської області; ідентифікаційний код 31104342 з-під податкової застави та зобов'язати Козівську міжрайонну державну податкову інспекцію виключити їх з державного реєстру застав рухомого або нерухомого майна.

5. Сектору з питань банкрутства у Тернопільській області Державного департаменту з питань банкрутства, м. Тернопіль, вул. Київська, 3-а, надати пропозиції щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором боржника.

6. На час проведення підготовчого засідання подати:

Боржнику: відомості про загальну суму заборгованості перед кредиторами, у тому числі по заробітній платі працівникам товариства, відомості про наявність у боржника майна, у т.ч. і кошти, які знаходяться на його рахунках у банках чи інших фінансово-кредитних установах і дебіторської заборгованості, поштові адреси банків чи інших фінансово-кредитних установ, перелік і повний опис заставленого майна із зазначенням його місцезнаходження та вартості на момент виникнення права застави; докази заборгованості перед кредиторами (платіжні документи, претензії, акти звірок, позовні заяви, рішення судів, виконавчі документи, тощо).

7. ТФ АТ "Укрексімбанк", м. Тернопіль вул. Шептицького,21 до дня розгляду справи надати господарському суду довідку про наявність коштів на рахунках №26002000111503, 26009000211503, що належить товариству з обмеженою відповідальністю "Козова-цукор", вул. Заводська,1 смт. Козова Тернопільської області; ідентифікаційний код 31104342.

8. Попередити боржника, інших учасників провадження у справі про відповідальність за невиконання вимог суду, передбачених статтею 83 ГПК України.

9. Ухвалу направити боржнику; відділу державної виконавчої служби Козівського районного управління юстиції, смт. Козова Тернопільської області; Управлінню Пенсійного фонду в Козівському районі, смт. Козова Тернопільської області; Козівській МДПІ, смт. Козова Тернопільської області; Козівському районному центру зайнятості, смт. Козова Тернопільської області; Тернопільському обласному відділенню Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, вул. Танцорова,51, м. Тернопіль; Тернопільському обласному відділенню Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, вул. Шпитальна,7/57, м. Тернопіль; ТФ АТ "Укрексімбанк", м. Тернопіль вул. Шептицького,21; Сектору з питань банкрутства у Тернопільській області Державного департаменту з питань банкрутства, вул. Київська, 3-а, м. Тернопіль; державному реєстратору Козівської райдержадміністрації, смт. Козова Тернопільської області.

Суддя                                                                       А.М. Сидорук

Дата ухвалення рішення31.05.2010
Оприлюднено02.10.2015
Номер документу51410399
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —11/б-1247

Ухвала від 07.09.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 13.09.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 27.07.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 31.05.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 24.09.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні