Ухвала
від 02.09.2010 по справі 2а-4536/10/2570
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Рядок статистичного звіту 6.16

Справа № 2а-4536/10/2570

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

02 вересня 2010 р. м. Чернігів

Суддя Чернігівського окружного адміністративного суду Баргаміна Н.М., перевіривши матеріали адміністративного позову виконуючого обов'язки прокурора Ічнянського району в інтересах держави в особі Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, представницький орган - Ічнянський районний центр зайнятості до сільськогосподарського закритого акціонерного товариства "Світанок" про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків та пені, -

В С Т А Н О В И Л А:

Виконуючий обов'язки прокурора Ічнянського району звернувся до суду в інтересах держави в особі Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, представницький орган - Ічнянський районний центр зайнятості з адміністративним позовом до сільськогосподарського закритого акціонерного товариства "Світанок" про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків в розмірі 1572,65 грн., та пені в сумі 563,23 грн.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України. Дану позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду, а тому суд вважає за необхідне відкрити провадження у справі та провести підготовку справи до судового розгляду.

Для підготовки справи до судового розгляду вжиті всі необхідні дії, заходи для всебічного та об'єктивного розгляду справи і вирішення справи протягом розумного строку.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

У Х В А Л И Л А:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом виконуючого обов'язки прокурора Ічнянського району в інтересах держави в особі Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, представницький орган - Ічнянський районний центр зайнятості до сільськогосподарського закритого акціонерного товариства "Світанок" про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків та пені.

Сторонам надіслати копію ухвали суду від 02 вересня 2010 р. та інформацію про їхні процесуальні права та обов’язки.

Відповідачу запропонувати надати письмові заперечення на позов та докази, які в них є, у п’ятиденний строк з дня отримання копії зазначеної ухвали суду.

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом виконуючого обов'язки прокурора Ічнянського району в інтересах держави в особі Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, представницький орган - Ічнянський районний центр зайнятості до сільськогосподарського закритого акціонерного товариства "Світанок" про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків та пені та призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 13 вересня 2010 р. о 12:00 год., яке буде проводитись під головуванням судді Баргаміної Н.М. одноособово, в приміщенні ОСОБА_1 окружного адміністративного суду за адресою: м. Чернігів, вул. Київська, 23.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Баргаміна Н.М.

Дата ухвалення рішення02.09.2010
Оприлюднено05.10.2015
Номер документу51529501
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості зі сплати страхових внесків та пені

Судовий реєстр по справі —2а-4536/10/2570

Ухвала від 02.09.2010

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Баргаміна Н.М.

Постанова від 27.09.2010

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Баргаміна Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні