Ухвала
від 19.10.2011 по справі 2а/0470/11227/11
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

11 жовтня 2011 р.Справа № 2а/0470/11227/11 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Букіна Л.Є., розглянувши у місті Дніпропетровську адміністративний позов Державної податкової інспекції у Кіровському районі м. Дніпропетровська до Товариства з обмеженою відповідальністю «Верхньодніпровський сироробний завод» про визнання недійсними установчих документів та свідоцтва платника ПДВ та припинення юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ :

07 вересня 2011 року Державна податкова інспекція у Кіровському районі м. Дніпропетровська звернулась до адміністративного суду із адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальність «Верхньодніпровський сироробний завод» про:

- визнання недійсними установчих документів ТОВ «Верхньодніпровський сироробний завод» з моменту перереєстрації;

- визнання недійним свідоцтва платника ПДВ ТОВ «Верхньодніпровський сироробний завод» з моменту перереєстрації;

- припинення юридичної особи ТОВ !Верхньодніпровський сироробний завод».

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від

08 вересня 2011 р. адміністративний позов залишено без руху у зв’язку із недотриманням вимог статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України та надано строк для усунення недоліків 10 жовтня 2011 року На виконання ухвали суду від 8 вересня 2011 року позивачем надано до суду виправлену позовну заяву.

На виконання ухвали суду від 8 вересня 2011 року позивачем виправлено недоліки позовної заяви у визначений строк, надано уточнення д о адміністративного позову, у якому позивач просить:

- визнати недійсними установчі документи ТОВ «Верхньодніпровський сироробний завод» з моменту перереєстрації;

- визнання недійним свідоцтва платника ПДВ ТОВ «Верхньодніпровський сироробний завод» з моменту перереєстрації.

Адміністративний позов відповідає вимогам встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до положень статті 110 Кодексу адміністративного судочинства України, підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі. Суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи в одному судовому засіданні протягом розумного строку. З цією метою суд може, зокрема, прийняти рішення про витребування документів та інших матеріалів.

Керуючись статтею 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі №2а/0470/11227/11.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні 03.11.11р. о 14:00 Засідання відбудеться у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: 49089, м. Дніпропетровськ, вул. Академіка Янгеля, 4, зал №6.

Запропонувати відповідачу у разі незгоди з адміністративним позовом надати письмові заперечення проти позову та всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, з приводу якого подано позов, у п’ятиденний строк з дня отримання цієї ухвали. У випадку визнання позову направити на адресу суду відповідну заяву.

Витребувати від Управління з питань державної реєстрації осіб та фізичних оіб підприємців Виконавчого комітету Дніпропетровської міської ради: довідку з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Верхньодніпровський сироробний завод»( код ЄДРПОУ 33907219) та довідку з ЄДРПОУ щодо Товариства з обмеженою відповідальністю «Верхньодніпровський сироробний завод».

Витребувані документи надати до Дніпропетровського окружного адміністративного суду до 25 жовтня 2011 року.

Представникам сторін в судове засідання надати довіреності, а також ствердження повноважень законних представників, які такі довіреності підписуватимуть, відповідно до вимог частини 7 статті 56, частини 2 статті 58 Кодексу адміністративного судочинства України.

Особам, які беруть участь у справі, в судове засідання надати оригінали поданих суду документів, та інших документів, на які сторони посилатимуться на підтвердження обґрунтування позову або заперечення проти нього.

Справа розглядатиметься одноособово. Головуючий суддя Букіна Л.Є.

Копію ухвали, витяг про процесуальні права та обов’язки осіб, які беруть участь у справі, встановлені статтями 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України, та повістки про виклик до суду надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили відповідно до статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України та не може бути оскаржена.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення19.10.2011
Оприлюднено06.10.2015
Номер документу51625130
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання недійсними установчих документів та свідоцтва платника ПДВ та припинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —2а/0470/11227/11

Ухвала від 24.01.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

Ухвала від 15.09.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

Ухвала від 19.10.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Букіна Лілія Євгенівна

Постанова від 27.02.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Барановський Роман Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні