Ухвала
від 17.10.2014 по справі 814/2388/14
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

МИКОЛАЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про заміну одного способу забезпечення адміністративного позову іншим

17.10.14р. Справа № 814/2388/14

м. Миколаїв

Суддя Миколаївського окружного адміністративного суду Малих О.В. ознайомившись з

адміністративним позовом: ОСОБА_1 (вул. 5-ї Лінії, 19, м. Миколаїв, 54000)

до відповідача: Головного управління Держемагенства Миколаївської області (пр. Миру, 34, м. Миколаїв, 54034)

третя особа: Великовеселівська сільська рада Врадіївського району Миколаївської області (вул. Тиха, 13 с. Великовеселе, Врадіївський район, Миколаївська область, 56340).

про: визнання протиправними дій, зобов’язання вчинити певні дії,

в с т а н о в и в:

Позивач, ОСОБА_1, звернувся до суду з позовом про визнання протиправними дій Головного управління Держемагенства Миколаївської області щодо відмови у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 2 га. в межах території Великовеселівської сільської ради Врадіївського району Миколаївської області та зобов’язання Головного управління Держемагенства Миколаївської області надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства площею 2 га. в межах території Великовеселівської сільської ради Врадіївського району Миколаївської області.

"16" жовтня 2014 р. позивач надав суду клопотання про заміну одного способу забезпечення адміністратвиного позову іншим.

В своєму клопотання позивач просить винести ухвалу про заміну способу забезпечення адміністративного позову згц ухвали Миколаївського окружного адміністративного суду № 814/2380/14 від 13.08.2014 року про забезпечення адміністративного позову, іншим, а саме - заборони реєстраційній службі Врадіївського районного управління юстиції Миколаївської області проводити державну реєстрацію договору оренди земельної ділянки площею 12,8744 га, що знаходяться в межах земель Великовеселівської сільської ради Врадіївського району Миколаївської області (кадастровий номер 4822380400:08:005:0001).

Відповідно до частини 2 статті 118 КАС України Відповідач або інша особа, яка бере участь у справі, у будь-який час має право заявити клопотання про заміну одного способу забезпечення адміністративного позову іншим або скасування заходів забезпечення адміністративного позову. Таке клопотання розглядається не пізніше наступного дня після його одержання й у разі обґрунтованості та терміновості вирішується ухвалою негайно без повідомлення позивача та інших осіб, які беруть участь у справі.

Вивчивши матеріали справи, суд вважає за необхідне відмовити у задоволені про заміну одного способу забезпечення адміністратвиного позову іншим в зв'язку з його необгрунтованністю.

Керуючись ст.ст. 117, 118 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

У задоволенні клопотання про заміну одного способу забезпечення адміністратвиного позову іншим відмовити.

Ухвала може бути оскаржена особою, яка подала позовну заяву.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Малих О.В.

СудМиколаївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.10.2014
Оприлюднено07.10.2015
Номер документу51776749
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —814/2388/14

Ухвала від 17.10.2014

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Малих О.В.

Ухвала від 22.10.2014

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Малих О.В.

Постанова від 22.10.2014

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Малих О.В.

Ухвала від 30.09.2014

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Малих О.В.

Ухвала від 13.08.2014

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Малих О.В.

Ухвала від 13.08.2014

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Малих О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні