Ухвала
від 04.08.2010 по справі 2-а-3187/10/0270
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

04 серпня 2010 р.                     Справа № 2-а-3187/10/0270 м. Вінниця

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Вільчинський Олександр Ванадійович, розглянувши матеріали позовної заяви:

за позовом:           прокурора Вінницького району в інтересах управління Пенсійного фонду України у Вінницькому районі

до:                     товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім "Стрижавський кар'єр"

про:                     стягнення недоїмки

В С Т А Н О В И В :

До Вінницького окружного адміністративного суду надійшла позовна заява прокурора Вінницького району в інтересах управління Пенсійного фонду України у Вінницькому районі до товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім "Стрижавський кар'єр" про стягнення недоїмки.

Ознайомившись з позовною заявою та доданими матеріалами, суд дійшов висновку, що зазначена позовна заява підлягає залишенню без руху з наступних підстав.

Вимоги щодо форми і змісту позовної заяви встановлені у ст.ст. 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до п. 3.7 розділу ХІІ "Прикінцеві положення" Закону України № 2453-VI від 07.07.2010р. “Про судоустрій і статус суддів”, який набув чинності 30.07.2010 р., частина 3 статті 106 КАС України викладена в наступній редакції: "До позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання адміністративного позову суб'єктом владних повноважень. Суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів. До позовної заяви додається також документ про сплату судового збору, крім випадків, коли його не належить сплачувати."

Як вбачається з матеріалів позовної заяви, прокурором не надано доказів надсилання відповідачу - товариству з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім "Стрижавський кар'єр" копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Вказані недоліки позовної заяви не дають можливості відкрити провадження у справі, а тому позовна заява підлягає залишенню без руху для їх виправлення у встановлений судом строк.

Керуючись ч. 1 ст. 108, 165, 186, 254 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И В :

1. Позовну заяву прокурора Вінницького району в інтересах управління Пенсійного фонду України у Вінницькому районі до товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім "Стрижавський кар'єр" про стягнення недоїмки залишити без руху.

2. Запропонувати прокурору усунути недоліки позовної заяви до 16.08.2010 р.

3. Дану ухвалу направити прокурору.

Відповідно до ст. 186 КАС України ухвала може бути оскаржена протягом 5 днів з дня її проголошення. Якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадження або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання копії ухвали.

Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя                                                   Вільчинський Олександр Ванадійович

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.08.2010
Оприлюднено07.10.2015
Номер документу51839148
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-3187/10/0270

Ухвала від 04.08.2010

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Вільчинський Олександр Ванадійович

Постанова від 31.08.2010

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Вільчинський Олександр Ванадійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні