Ухвала
від 06.10.2015 по справі 5/34б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

61022, м. Харків, пр. Леніна, 5, телефон 096-068-16-02

У Х В А Л А

06.10.2015р. Справа № 5/34б

Розглянувши заяву Публічного акціонерного товариства Комерційного банку «ПриватБанк», м. Дніпропетровськ

про відновлення втраченої справи

про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ІДІЛЛІЯ», м. Горлівка

арбітражний керуючий ОСОБА_1

Суддя господарського суду Донецької області І.К. Чорненька

Відповідно до частини першої статті 1 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції», у зв'язку з неможливістю здійснювати правосуддя окремими судами в районі проведення антитерористичної операції змінено територіальну підсудність судових справ, підсудних судам, розташованим в районі проведення антитерористичної операції, та забезпечено розгляд господарських справ, підсудних господарським судам, розташованим в районі проведення антитерористичної операції, - господарськими судами, що визначаються головою Вищого господарського суду України.

У пункті першому розпорядження голови Вищого господарського суду України від 02.09.2014 №28-р визначено, що розгляд господарських справ, підсудних господарському суду Донецької області, здійснюється господарським судом Запорізької області.

Розпорядженням Вищого господарського суду України №21р від 24.04.2015 «Про відновлення роботи господарського суду Донецької області» відновлено роботу господарського суду Донецької області з 27.04.2015 за адресою: м. Харків, проспект Леніна, 5.

Відповідно до п. 3 цього розпорядження господарський суд Запорізької області продовжує розгляд справ про банкрутство, підсудних господарському суду Донецької області, провадження в яких порушено, починаючи з 03.09.2014. Справи про банкрутство, передані господарському суду Запорізької області відповідно до частини першої статті 1 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції» та розпорядження голови Вищого господарського суду України від 02.09.2014 №28-р, а також справи про банкрутство, провадження в яких порушено за заявами про відновлення втраченої справи, що знаходились у провадженні господарського суду Донецької області, передає господарському суду Донецької області протягом десяти робочих днів з дня прийняття цього розпорядження.

Станом на 05.10.2015р. справа №5/34б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ІДІЛЛІЯ», м. Горлівка, до господарського суду Донецької області не надходила.

01.10.2015р. до господарського суду Донецької області надійшла заява Публічного акціонерного товариства Комерційного банку «ПриватБанк», м. Дніпропетровськ, про відновлення втраченої справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ІДІЛЛІЯ», м. Горлівка.

Судом встановлено, що справа №5/34б за заявою Горлівську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Міндоходів у Донецькій області про банкрутство Товариство з обмеженою відповідальністю «ІДІЛЛІЯ», м. Горлівка, зареєстрована в автоматизованій системі документообігу господарського суду Донецької області.

Ухвалою господарського суду Донецької області від 24.01.2011р. за заявою Горлівської об'єднаної державної податкової інспекції, м. Горлівка порушена справа про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ІДІЛЛІЯ», м. Горлівка, на підставі ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» в редакції Закону України № 784-XIV від 30.06.99 (зі змінами; чинний з 01.01.2000).

Постановою господарського суду від 07.02.2011р. Товариство з обмеженою відповідальністю «ІДІЛЛІЯ», м. Горлівка, визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та ліквідатором боржника призначено арбітражного керуючого ОСОБА_2.

Ухвалою господарського суду від 12.06.2012р. припиненні повноваження арбітражного керуючого ОСОБА_2 як ліквідатора по справі № 5/34б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ІДІЛЛІЯ», м. Горлівка, та ліквідатором по справі призначено арбітражного керуючого ОСОБА_1.

Ухвалою суду від 14.10.2013р. здійснено заміну кредитора по справі №5/34б про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ІДІЛЛІЯ», м. Горлівка, а саме Горлівську об'єднану державну податкову інспекцію Донецької області ДПС на Горлівську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Міндоходів у Донецькій області.

Дана справа перебувала в стадії ліквідаційної процедури і розгляд її не завершено.

При цьому, у зв'язку з проведенням антитерористичної операції на території Донецької області, справа №5/34б за заявою Горлівську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Міндоходів у Донецькій області про банкрутство Товариство з обмеженою відповідальністю «ІДІЛЛІЯ», м. Горлівка, втрачена.

Відповідно до п. 7.2 Постанови Пленуму Вищого господарського суду України від 26.12.2011р. №18 «Про деякі питання практики застосування Господарського процесуального кодексу України судами першої інстанції», заява про відновлення втраченої справи про банкрутство або окремих її матеріалів подається до господарського суду, який припинив провадження у справі або у провадженні якого перебуває справа про банкрутство, незалежно від судової процедури, яка застосовується до боржника.

У відповідній заяві має бути зазначено:

а) про відновлення якої справи або частини справи просить заявник та мета такого відновлення;

б) які юридичні чи фізичні особи брали участь у справі і в якому процесуальному статусі, їх найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові за його наявності для фізичних осіб), їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання (для фізичних осіб);

в) ідентифікаційні коди суб'єкта господарської діяльності за їх наявності (для юридичних осіб) або реєстраційний номер облікової картки фізичної особи-платника податків за його наявності, - якщо відповідні дані відомі заявникові;

г) засоби зв'язку осіб, які брали участь у судовому процесі (телефон, факс, засоби електронного зв'язку тощо), - якщо вони відомі заявникові;

ґ) наявні у заявника відомості щодо: обставин втрати справи; місцезнаходження (в тому числі можливого) копій матеріалів справи або даних стосовно таких копій

(п. 7.3 постанови пленуму Вищого господарського суду України від 26.12.2011 №18 «Про деякі питання практики застосування Господарського процесуального кодексу України судами першої інстанції».

Згідно п. 7.4. цієї постанови до заяви про відновлення справи додаються документи або їх копії, що збереглися у заявника або у справі (навіть якщо вони не посвідчені в установленому порядку), і докази надіслання копій заяви іншим відомим заявникові учасникам судового процесу, а за неможливості такого надіслання в заяві має бути зазначено і обґрунтовано поважну причину (причини), з якої відповідну копію неможливо надіслати.

Керуючись ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст. 86 ГПК України, беручи до уваги п.п. 7.2, 7.3, 7.4, 7.5, 7.7 постанови пленуму Вищого господарського суду України від 26.12.2011 №18 «Про деякі питання практики застосування Господарського процесуального кодексу України судами першої інстанції», суд -

У Х В А Л И В:

Прийняти до розгляду заяву Публічного акціонерного товариства Комерційного банку «ПриватБанк», м. Дніпропетровськ, про відновлення справи.

Призначити розгляд заяву на 17.11.2015р. о 10:30год., каб. 320.

Зобов'язати заявника до 12.11.2015р. надати господарському суду Донецької області:

- відомості щодо юридичних чи фізичних осіб, які брали участь у справі і в якому процесуальному статусі, їх найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові за його наявності для фізичних осіб), їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання (для фізичних осіб); ідентифікаційні коди суб'єкта господарської діяльності за їх наявності (для юридичних осіб) або реєстраційний номер облікової картки фізичної особи-платника податків за його наявності, - якщо відповідні дані відомі заявникові; засоби зв'язку осіб, які брали участь у судовому процесі (телефон, факс, засоби електронного зв'язку тощо), наявні у заявника відомості щодо: обставин втрати справи; місцезнаходження (в тому числі можливого) копій матеріалів справи або даних стосовно таких копій - якщо вони відомі заявникові ;

- матеріали справи або їх копії у повному обсязі.

Зобов'язати заявника повідомити про час та місце проведення судового засідання усіх відомих йому учасників у справі про банкрутство та надати суду докази відповідного повідомлення.

Явка ліквідатора та усіх кредиторів у судове засідання обов'язкова.

Суддя І.К. Чорненька

Вик: Войкова, НОМЕР_1

Надруковано - 5

господарський суд - 1

ліквідатор - 1

ДОУПБ - 1

відомим кредиторам - 2

Дата ухвалення рішення06.10.2015
Оприлюднено19.10.2015
Номер документу52241438
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/34б

Ухвала від 28.01.2021

Господарське

Господарський суд Донецької області

Зекунов Едуард Вікторович

Ухвала від 28.01.2021

Господарське

Господарський суд Донецької області

Зекунов Едуард Вікторович

Ухвала від 05.01.2021

Господарське

Господарський суд Донецької області

Зекунов Едуард Вікторович

Ухвала від 04.11.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Зекунов Едуард Вікторович

Ухвала від 07.12.2016

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 04.11.2016

Господарське

Господарський суд Донецької області

С.С. Тарапата

Ухвала від 07.12.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 17.11.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 06.10.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 30.01.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні