Ухвала
від 16.09.2015 по справі 905/1608/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

61022, м.Харків, пр. Леніна, 5

У Х В А Л А

ПРО ВІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

16.09.2015 Справа № 905/1608/15

Господарський суд Донецької області у складі судді Подколзіної Л.Д ., розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «ДТЕК РОВЕНЬКИАНТРАЦИТ», м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.

до відповідача: Приватного підприємства «ТК ДМА», м. Донецьк

про стягнення 341457,26 грн.

за участю уповноважених сторін:

від позивача - ОСОБА_1 - представник по довіреності № ББУ/РА421/ВН/14 від 10.12.2014 року

від відповідача - не з'явився

Позивач, Товариство з обмеженою відповідальністю «ДТЕК РОВЕНЬКИАНТРАЦИТ»звернулось з позовом до Приватного підприємства «ТК ДМА» про стягнення за договором поставки № 477/14-4РАвід 16.06.2014 р. суму попередньої оплати у розмірі 341 457,26 грн.

Представник Позивача з'явився у судове засідання, але витребуваних документів суду не надав та просить розгляд справи відкласти для надання необхідних документів.

Відповідач у судове засідання не з'явився, вимоги суду не виконав, про причини неявки суд не повідомив.

Відповідно до ст.77 Господарського процесуального кодексу України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу , розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні.

Такими обставинами, зокрема, є нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу; неподання витребуваних доказів; необхідність витребування нових доказів.

З огляду на зазначене, враховуючи неявку в судове засідання представника відповідача та необхідність представлення останнім витребуваних документів, які мають значення для вирішення спору по суті, а позивачем нових доказів, суд вважає за необхідне розгляд справи відкласти.

Враховуючи вищевикладене та керуючись п.п. 1, 2, 3 ст.77, 86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд справи на 19.10.2015 року о 11:40 год., що відбудеться у приміщенні суду, кімната № 323.

2. Зобов'язати Позивача представити документи:

- копії банківських виписок щодо здійснення попередньої оплати завірені належним чином та оригінали докуменів для огляду в судовому засіданні.

3. Зобов'язати Відповідача представити документи та учинити дії:

- відзив на позовну заяву з витягами з чинного законодавства, в обґрунтування своїх доводів, докази відсилки або вручення відзиву позивачу;

- належним чином та в повному обсязі виконати вимоги ухвали суду про порушення провадження від 28.08.2015 у справі № 905/1608/15;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців станом на момент розгляду справи.

4. Зобов'язати сторони провести звірку розрахунків (з ініціативи позивача) по предмету позову з визначенням періодів нарахування заборгованості та первісних документів, на підставі яких проведена відповідна операція. Акт звірки до встановленої дати судового засідання надати суду. У разі неможливості підписати акт, надати до суду докази направлення його відповідачу (супровідний лист, докази направлення або вручення, акт).

Всі витребувані матеріали надати до суду з відповідно оформленим супровідним листом.

Роз'яснити сторонам, що за не надіслання витребуваних господарським судом матеріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони стягується штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (п.5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України ).

Попередити сторони, що у разі неявки їх представників у судове засідання, суд має право розглянути справу за наявними в ній матеріалами в порядку статті 75 Господарського процесуального кодексу України .

Суддя Л.Д. Подколзіна

Дата ухвалення рішення16.09.2015
Оприлюднено22.10.2015
Номер документу52457500
СудочинствоГосподарське
Сутьпричини неявки суд не повідомив. Відповідно до ст.77 Господарського процесуального кодексу України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу , розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, зокрема, є нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу; неподання витребуваних доказів; необхідність витребування нових доказів. З огляду на зазначене, враховуючи неявку в судове засідання представника відповідача та необхідність представлення останнім витребуваних документів, які мають значення для вирішення спору по суті, а позивачем нових доказів, суд вважає за необхідне розгляд справи відкласти. Враховуючи вищевикладене та керуючись п.п. 1, 2, 3 ст.77, 86 ГПК України, суд

Судовий реєстр по справі —905/1608/15

Ухвала від 23.12.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Л.Д. Подколзіна

Судовий наказ від 06.11.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Л.Д. Подколзіна

Рішення від 19.10.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Л.Д. Подколзіна

Рішення від 19.10.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Л.Д. Подколзіна

Ухвала від 16.09.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

Л.Д. Подколзіна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні