Ухвала
від 25.12.2012 по справі 15/130
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва, 8, корпус 1

У Х В А Л А

про відмову в задоволенні заяви

про поновлення пропущеного строку для

пред'явлення виконавчого листа до виконання

м. Київ

25 грудня 2012 року                                                                                           № 15/130

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Донець В.А., за участю секретаря судового засідання Бурди А.Ю., розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву про поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого листа до виконання в справі

за позовом Київського міського відділення Фонду соціального захисту інвалідів

доДержавного підприємства Міністерства оборони України "ЦСКА-Київ"

про стягнення адміністративно-господарських санкцій у розмірі 2672,73 грн.,

ВСТАНОВИВ:

Постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 17 лютого 2011 року в справі №15/130 задоволено адміністративний позов Київського міського відділення Фонду соціального захисту інвалідів про стягнення з Державного підприємства Міністерства оброни України "ЦСКА-Київ" адміністративно-господарських санкцій у розмірі 2672,73 грн.

Для звернення зазначеного судового рішення до примусового виконання судом за вказаною постановою видано виконавчий лист від 08 квітня 2011 року №15/130.

Від Київського міського відділення Фонду соціального захисту інвалідів до суду надійшла заява про поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого листа до виконання.

Разом з тим, представник Київського міського відділення Фонду соціального захисту інвалідів подав письмову заяву про залишення без розгляду заяви про поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого листа до виконання.

Сторони, повідомлені належним чином про час, дату та місце проведення судового засідання, участі повноважних представників у судовому засіданні, 25.12.2012 р., не забезпечили, в зв'язку з чим, судом на підставі частини першої статті 41, частини третьої статті 261 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України) проведено судове засідання без фіксації за допомогою звукозаписувального технічного засобу та без участі представників сторін.

Відповідно до статті 261 КАС України стягувачам, які пропустили строк для пред'явлення виконавчого листа до виконання з причин, визнаних судом поважними, пропущений строк може бути поновлено (частина перша). Заява про поновлення пропущеного строку подається до адміністративного суду, який видав виконавчий лист, або до адміністративного суду за місцем виконання (частина друга). Суд розглядає заяву про поновлення пропущеного строку в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду (частина третя).

З огляду на наведене, враховуючи те, що Київське міське відділення Фонду соціального захисту інвалідів після подання до суду заяви про поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого листа до виконання просить залишити вказану заяву без розгляду, суд відмовляє заявнику в задоволенні вказаної заяви в зв'язку з її відкликанням.

Керуючись статтями 41, 160, 165, 261 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя Окружного адміністративного суду міста Києва, –

УХВАЛИВ:

Відмовити Київському міському відділенню Фонду соціального захисту інвалідів в задоволенні заяви про поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого листа до виконання в справі №15/130 за позовом Київського міського відділення Фонду соціального захисту інвалідів про стягнення з Державного підприємства Міністерства оброни України "ЦСКА-Київ" адміністративно-господарських санкцій у розмірі 2672,73 грн. – у зв'язку з її відкликанням.

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили відповідно до статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції в порядку та строки, встановлені статтями 185-187 цього Кодексу шляхом подання через суд першої інстанції апеляційної скарги з одночасним надсиланням копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні, або проголошено в судовому засіданні вступну та резолютивну частини ухвали, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                                                           В.А. Донець

Дата ухвалення рішення25.12.2012
Оприлюднено23.10.2015
Номер документу52488717
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення адміністративно-господарських санкцій у розмірі 2672,73 грн

Судовий реєстр по справі —15/130

Ухвала від 29.12.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Камишева Л.М.

Ухвала від 18.01.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Камишева Л.М.

Ухвала від 16.12.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Камишева Л.М.

Ухвала від 25.12.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Донець В.А.

Ухвала від 29.11.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

Ухвала від 29.11.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

Ухвала від 09.11.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

Ухвала від 09.11.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

Ухвала від 01.11.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

Ухвала від 01.11.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні