Ухвала
від 16.10.2015 по справі 9/151
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ61022, м. Харків, пр-т Леніна, 5, inbox@lg.arbitr.gov.ua


У Х В А Л А

                    

16 жовтня 2015 року                                                             Справа № 9/151

За заявою Державного підприємства «Регіональні електричні мережі» в особі Луганської філії, м. Лисичанськ Луганської області

про заміну сторони її правонаступником

у справі за позовом Державного підприємства "Регіональні електричні мережі" в особі Луганської філії, м. Луганськ

до Державного підприємства "Обласна дирекція Луганськвуглереструктуризація", м. Стаханов Луганської області

про стягнення 50 902 046 грн. 57 коп.

суддя           Ворожцов А.Г.,

секретар судового засідання Мєшкова Д.О.,

у засіданні брали участь:

від позивача (заявника) - представник не прибув,

від відповідача - представник не прибув,

в с т а н о в и в :

          суть спору: розгляд заяви ДП "Регіональні електричні мережі" в особі Луганської філії № 03/188 від 24.09.2015 про заміну сторони по справі № 9/151 – ДП "Обласна дирекції "Луганськвуглереструктуризація" на правонаступника – ДП "Об'єднана компанія "Укрвуглереструктуризація".

Учасники судового процесу в судове засідання не прибули, причини неявки суду не повідомили, про час і місце розгляду заяви судом повідомлялися.          

Вимоги ухвали господарського суду Луганської області від 30.09.2015 сторонами не виконані, витребувані судом матеріали, зокрема, довідку про втрату наказу не надано.

З урахуванням викладеного розгляд подання слід відкласти.

Керуючись ст. ст. 25, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

1. Розгляд заяви відкласти на 28.10.2015 на 13 год. 00 хв.

2. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Луганської області за адресою: м. Харків, проспект Леніна, 5, кім. № 109 (суддя Ворожцов А.Г.).

3. Зобов'язати позивача (заявника) - ДП "Регіональні електричні мережі" в особі Луганської філії, надати документально підтверджені повноваження Луганської філії звертатися до суду від імені юридичної особи – ДП "Регіональні електричні мережі"; належним чином засвідчені копії наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 15.05.2014 № 358, розподільчо-передавального балансу та розщифровку тієї позиції, яка стосується судових рішень (наказів), переданих правонаступнику.

           4. Зобов'язати відповідача – ДП "Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств", надати письмові пояснення на заяву про заміну сторони по справі правонаступником, належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують статус юридичної особи, наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України № 358 від 15.05.2014, передавального акту, складеного комісією з припинення юридичної особи відповідача тощо.

Звертаємо увагу сторін, що всі копії документів, що додаються до матеріалів справи та довіреності представників сторін повинні бути належним чином засвідчені відповідно до вимог п. 2 ст. 36 ГПК України. Крім того, п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003) передбачено, що відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів "Згідно з оригіналом", назви, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії; засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском печатки підприємства, установи, організації, іншої юридичної особи.

Інформація про час і місце судового засідання додатково розміщена на сторінці суду (у розділі «Новини та події суду») офіційного веб-порталу «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/).

Суд доводить до відома учасників судового процесу, що вони мають право отримувати процесуальні документи в електронному вигляді відповідно до наказу Державної судової адміністрації України від 31.05.2013 № 72 «Про реалізацію проекту щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу».

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

          Суддя                                                                       А.Г. Ворожцов

          

Дата ухвалення рішення16.10.2015
Оприлюднено23.10.2015
Номер документу52498347
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —9/151

Ухвала від 28.10.2015

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 16.10.2015

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 12.10.2015

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 30.09.2015

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 14.10.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Данко Л.С.

Ухвала від 18.11.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Данко Л.С.

Ухвала від 12.02.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

Ухвала від 12.03.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

Ухвала від 26.02.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

Ухвала від 02.03.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фанда О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні