Ухвала
від 08.01.2010 по справі 2а-169/10/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА01025, м. Київ, вул. Десятинна, 4/6, тел. 278-43-43

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

08 січня 2010 рокум. Київ№ 2а-169/10/2670

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Пісоцька О.В., перевіривши матеріали

позовної заяви управління у справах захисту прав споживачів у м. Києві

дотовариства з обмеженою відповідальністю «Промо.Юей»

простягнення штрафних санкцій,

В С Т А Н О В И Л А:

Оскільки позовна заява управління у справах захисту прав споживачів у м. Києві до товариства з обмеженою відповідальністю «Промо.Юей»про стягнення штрафних санкцій відповідає вимогам Кодексу адміністративного судочинства України, а додані матеріали є достатніми для відкриття провадження в адміністративній справі, суддя, керуючись ст. ст. 53, 104 - 107 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И Л А:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі за позовною заявою управління у справах захисту прав споживачів у м. Києві до товариства з обмеженою відповідальністю «Промо.Юей»про стягнення штрафних санкцій, яка буде розглядатися суддею Пісоцькою О.В.

2. Залучити до участі у справі товариство з обмеженою відповідальністю «Експерт Україна», товариство з обмеженою відповідальністю «Видавництво Фокус»як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача.

3. Призначити попереднє судове засідання на 11 лютого 2010 року о 09:00 год.

Попереднє судове засідання відбудеться в приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва за адресою: місто Київ, вул. Хрещатик, 10, 2-й поверх, зал судового засідання №2.

4. В попереднє судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі. Явку повноважних представників сторін визнати обов'язковою.

5. Витребувати від Позивача:

- всі оригінали доданих до позовної заяви документів (для огляду) або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності;

- оригінали і належним чином засвідчені копії документів (нормативно-правових актів), які визначають зміст компетенції суб'єкта владних повноважень у спірних правовідносинах;

- довідку з Єдиного державного реєстру про наявність реєстрації відповідача у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців на час розгляду справи;

- довідку з органу статистики про наявність реєстрації відповідача у Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України на час розгляду справи;

- власне письмове підтвердження того, що у провадженні судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору.

6. Запропонувати Відповідачу у разі невизнання адміністративного позову подати суду письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень (оригінали –для огляду; належним чином засвідчені копії –до матеріалів справи).

7. Витребувати від Відповідача:

- довідку з органу статистики про реєстрацію відповідача в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України на час розгляду справи.

8. Третім особам роз'яснюється, що останні мають право знайомитися з матеріалами справи, відповідно до статті 49 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                         О.В. Пісоцька

Дата ухвалення рішення08.01.2010
Оприлюднено28.10.2015
Номер документу52592618
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідкриття провадження в адміністративній справі 08 січня 2010 рокум. Київ№ 2а-169/10/2670

Судовий реєстр по справі —2а-169/10/2670

Ухвала від 08.01.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Пісоцька О.В.

Постанова від 02.07.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Пісоцька О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні