Ухвала
від 08.09.2015 по справі 808/4973/15
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ ЗАЯВИ ДО СУДОВОГО РОЗГЛЯДУ

08 вересня 2015 року

Справа № 808/4973/15

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Дуляницька С.М, перевіривши матеріали заяви Командитного товариства "Товариство з обмеженою відповідальністю "Розсервіс" про відстрочку виконання рішення по справі № 808/4973/15 за позовом

Управління Пенсійного фонду України в Розівському районі Запорізької області

до Командитного товариства "Товариство з обмеженою відповідальністю "Розсервіс"

про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

Командитне товариство "Товариство з обмеженою відповідальністю "Розсервіс" (далі - Заявник) звернулось до Запорізького окружного адміністративного суду із заявою про відстрочку виконання рішення суду. У вказаній заяві заявник просить суд відстрочити виконання рішення Запорізького окружного адміністративного суду справі № 808/4973/15 про стягнення заборгованості на строку дії договору передачі майна .

Відповідно до ч.1 ст.263 КАС України за наявності обставин, що ускладнюють виконання судового рішення (відсутність коштів на рахунку, відсутність присудженого майна в натурі, стихійне лихо тощо), державний виконавець може звернутися до адміністративного суду першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий лист, що видав виконавчий лист, із поданням, а особа, яка бере участь у справі, та сторона виконавчого провадження - із заявою про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення. Згідно з ч.2 ст.263 КАС України, суд розглядає питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або сторони виконавчого провадження, що звернулися із поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі, та у виняткових випадках може відстрочити або розстрочити виконання, змінити чи встановити спосіб і порядок виконання рішення.

Враховуючи наведене та керуючись ст.ст. 160, 165, 263 КАС України суддя, -

УХВАЛИВ:

Призначити розгляд заяви Командитного товариства "Товариство з обмеженою відповідальністю "Розсервіс" про відстрочення виконання рішення по справі № 808/4973/15 на 09 вересня 2015 року о 15 год. 45 хв., яке буде проводитися суддею Дуляницькою С.М. одноособово в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65 в.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі, позивачу - копію заяви про відстрочення виконання судового рішення.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Запропонувати заявнику в строк до 09.09.2015 року подати до суду докази відсутності коштів станом на дату розгляду заяви та інші докази на підтвердження обставин, що ускладнюють виконання судового рішення.

Відповідно до положень ст.263 КАС України, неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя С.М.Дуляницька

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.09.2015
Оприлюднено28.10.2015
Номер документу52618471
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/4973/15

Постанова від 09.09.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Дуляницька Світлана Мефодіївна

Ухвала від 09.09.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Дуляницька Світлана Мефодіївна

Ухвала від 08.09.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Дуляницька Світлана Мефодіївна

Ухвала від 19.08.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Дуляницька Світлана Мефодіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні