Ухвала
від 02.03.2015 по справі 2604/19265/12
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 2604/19265/12

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"02" березня 2015 р. суддя Дніпровського районного суду м. Києва Антипова Л.О., вивчивши матеріали заяви ОСОБА_1 про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню частково, -

ВСТАНОВИВ:

До Дніпровського районного суду м. Києва надійшла заява ОСОБА_1 про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню частково.

Вивчивши матеріали заяви, вважаю, що заява не відповідає вимогам цивільного процесуального законодавства України.

Відповідно до ст.1 Цивільного процесуального кодексу України завданнями цивільного судочинства є справедливий, неупереджений та своєчасний розгляд і вирішення цивільних справ з метою захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів фізичних осіб, прав та інтереси юридичних осіб, інтересів держави.

За нормою статті 4 Цивільного процесуального кодексу України визначено, що здійснюючи правосуддя, суд захищає права, свободи та інтереси фізичних осіб, права та інтереси юридичних осіб, державні та суспільні інтереси у спосіб, визначений законами України .

Відповідно до вимог частини 2 статті 119 Цивільного процесуального кодексу України заява, серед іншого, повинна містити: зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування; перелік документів, що подаються до заяви.

Згідно положення ч. 1 ст. 18 Закону України В«Про виконавче провадженняВ» , державний виконавець відкриває виконавче провадження на підставі виконавчого документа за заявою стягувача або його представника про примусове виконання рішення, зазначеного в статті 3 цього Закону.

Як убачається із змісту заяви, форма поданої заявником заяви не відповідає вимогам діючого процесуального законодавства, оскільки звернутися до суду із заявою про визнання виданого виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню, може заявник, зазначивши заінтересованих осіб по справі, якими виступають сторони виконавчого провадження за правилами Закону України „Про виконавче провадженняВ» , однак, заявником не визначено процесуальний статус стягувача Публічного акціонерного товариства В«Омега БанкВ» .

Крім того, заявником не надано до заяви копії виконавчого листа, який просить заявник визнати таким, що не підлягає виконанню частково.

Додатково роз'яснюю, що за положенням ч. 1 ст. 120 Цивільного процесуального кодексу України, заявник повинен додати до заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї. Відповідно до кількості заінтересованих осіб.

За нормами ст.121 Цивільного процесуального кодексу України, передбачено наслідки подання заяви, що не відповідає вимогам ст.ст. 119, 120 Цивільного процесуального кодексу України.

Керуючись ст.ст. 119 - 121 Цивільного процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

Заяву ОСОБА_1 про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню частково залишити без руху, про що повідомити заявнику та надати йому строк для усунення вказаних недоліків не більше трьох днів з моменту отримання копії ухвали.

Попереджаю, що у разі невиконання вимог суду щодо усунення вказаних недоліків, Ваша заява буде вважатись неподаною та підлягає поверненню.

Суддя

СудДніпровський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення02.03.2015
Оприлюднено28.10.2015
Номер документу52643928
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2604/19265/12

Ухвала від 25.05.2015

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Антипова Л. О.

Ухвала від 14.04.2015

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Антипова Л. О.

Ухвала від 02.03.2015

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Антипова Л. О.

Ухвала від 14.09.2012

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Антипова Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні