Ухвала
від 07.11.2011 по справі 14648/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа №2а-14648/11/2070

Харківський окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

07 листопада 2011 р.                                                                      м. Харків

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Бездітко Д.В., розглянувши адміністративну справу

за позовом Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у місті Харкові

до Державного Науково-виробничого підприємства "Об'єднання Комунар", Товариства з обмеженою відповідальністю "Промбуд-монтажінвест" ,

про стягнення податкового боргу,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач, Спеціалізована державна податкова інспекція по роботі з великими платниками податків у місті Харкові, звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до відповідачів, Державного Науково-виробничого підприємства "Об'єднання Комунар", Товариства з обмеженою відповідальністю "Промбуд-монтажінвест", в якому просить суд стягнути з ДНВП «Об'єднання Комунар»в доход держави грошові кошти у сумі - 184648,09 грн., як вартість того, що одержано за договорами №02-12 від 02.12.10р., №04-02 від 04.02.11р., №01-03 від 01.03.11р.

Дослідивши позовну заяву, а також долучені до неї документи, суд дійшов висновку про необхідність залишення позовної заяви без руху, керуючись наступним.

Відповідно до ст. 106 КАС України у позовній заяві зазначаються:

1) найменування адміністративного суду, до якого подається позовна заява;

2) ім'я (найменування) позивача, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є;

3) ім'я (найменування) відповідача, посада і місце служби посадової чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі відомі;

4) зміст позовних вимог згідно з частиною третьою статті 105 цього Кодексу і виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги, а в разі подання позову до декількох відповідачів, - зміст позовних вимог щодо кожного з відповідачів;

5) у разі необхідності - клопотання про звільнення від сплати судового збору; про звільнення від оплати правової допомоги і забезпечення надання правової допомоги, якщо відповідний орган відмовив особі у забезпеченні правової допомоги; про призначення судової експертизи; про витребування доказів; про виклик свідків, заява про поновлення строку звернення до адміністративного суду тощо;

6) перелік документів та інших матеріалів, що додаються.

На підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач зазначає докази, про які йому відомо і які можуть бути використані судом.

До позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання адміністративного позову суб'єктом владних повноважень. Суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів. До позовної заяви додається також документ про сплату судового збору, крім випадків, коли його не належить сплачувати.

Позовна заява підписується позивачем або його представником із зазначенням дати її підписання.

Якщо позовна заява подається представником, то у ній зазначаються ім'я представника, його поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є. Одночасно з позовною заявою подається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника.

Судом встановлено, що позивачем до позовної заяви не надано доказ надіслання другому відповідачу - Товариству з обмеженою відповідальністю "Промбуд-монтажінвест" копії позовної заяви та доданих до неї документів. Надано лише доказ надіслання Державному Науково-виробничому підприємству "Об'єднання Комунар" копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Відповідно до ч.1 ст. 108 КАС України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 КАС України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

На підставі викладеного та керуючись ч. 1 ст. 108 КАС України, суд

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у місті Харкові до Державного Науково-виробничого підприємства "Об'єднання Комунар", Товариства з обмеженою відповідальністю "Промбуд-монтажінвест" про стягнення податкового боргу - залишити без руху.

Повідомити позивача про необхідність виправити зазначені недоліки позовної заяви шляхом подачі до суду доказу надіслання відповідачу - Товариству з обмеженою відповідальністю "Промбуд-монтажінвест" копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Надати позивачу термін до 21.11.2011р. для усунення недоліків позовної заяви.

Роз'яснити позивачу, що у разі, якщо ним не буде усунено недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, її буде повернуто позивачеві.

Копію ухвали про залишення позовної заяви без руху направити позивачу.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку, передбаченого для подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня отримання копії ухвали апеляційної скарги, з подачею її копії до апеляційної інстанції . Якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк подання апеляційної скарги обчислюється з дня отримання нею копії ухвали.

Суддя                                                                      Д.В. Бездітко

Дата ухвалення рішення07.11.2011
Оприлюднено28.10.2015
Номер документу52664249
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —14648/11/2070

Ухвала від 22.12.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бездітко Д.В.

Ухвала від 22.11.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бездітко Д.В.

Ухвала від 07.11.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бездітко Д.В.

Ухвала від 06.08.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бездітко Д.В.

Ухвала від 22.11.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бездітко Д.В.

Ухвала від 22.11.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бездітко Д.В.

Постанова від 21.08.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бездітко Д.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні