Ухвала
від 12.05.2011 по справі 2129/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 УХВАЛА

ПРО ЗУПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ ПО СПРАВІ

12.05.2011 р. 2-а- 2129/11/2070

Харківський окружний адміністративний суд у складі

Головуючого судді Спірідонова М.О.,

за участю секретаря М"ясникової Т.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу

За позовом Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі міста Харкова про про визнання податкового повідомлення-рішення недійсним ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом, в якому просить суд скасувати податкове повідомлення рішення від 25 лютого 2011 року № НОМЕР_1.

Під час розгляду справи представником позивача було надано клопотання про зупинення провадження по справі до набрання законної сили рішення по справі № 34/64пд за позовом ФОП ОСОБА_1 до ТОВ "Донтрансторг" м. Донецьк про визнання правочину чинним.

Представник позивача у судове засідання, призначене на 12.05.2011 року, не з"явився, та надав суду заву, в якій підтримав заявлене клопотання.

Представник відповідача у вказане судове засідання не з"явився, про день та час розгляду справи повідомлявся у встановленому законом порядку.

У відповідності до п. 3 ч. 1 ст. 156 КАС України суд зупиняє провадження у справі в разі неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі.

Суд, враховуючи вищенаведене, приходить до висновку про необхідність зупинення провадження з адміністративної справи за адміністративним позовом Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі міста Харкова про визнання податкового повідомлення-рішення недійсним до набрання законної сили рішення по справі № 34/64пд за позовом ФОП ОСОБА_1 до ТОВ "Донтрансторг" м. Донецьк про визнання правочину чинним, у зв'язку з необхідністю додержання принципів всебічності, повноти та об'єктивності при розгляді справи, оскільки вказні справи є взаємопов"язані між собою.

Враховуючи вище наведене, керуючись п. 3 ч. 1 ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Провадження у адміністративній справі за адміністративним позовом Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 до Державної податкової інспекції у Жовтневому районі міста Харкова про про визнання податкового повідомлення-рішення недійсним -зупинити до набрання законної сили рішення по справі № 34/64пд за позовом ФОП ОСОБА_1 до ТОВ "Донтрансторг" м. Донецьк про визнання правочину чинним, яка знаходиться в провадженні Господарського суду Донецької області.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського адміністративного апеляційного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі заяви про апеляційне оскарження в 5-денний строк з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк подання заяви про апеляційне оскарження обчислюється з дня отримання нею копії ухвали. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом 10 днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

Суддя М.О. Спірідонов

Дата ухвалення рішення12.05.2011
Оприлюднено30.10.2015
Номер документу52808171
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання податкового повідомлення-рішення недійсним

Судовий реєстр по справі —2129/11/2070

Ухвала від 12.05.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 06.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 30.03.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 11.03.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Постанова від 06.09.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні