Ухвала
від 18.10.2011 по справі 11321/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

18.10.2011 р. № 2а- 11321/11/2070

Харківський окружний адміністративний суд

в складі: головуючого -судді Білової О.В.,

за участю секретаря судового засідання Романенко Т.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача про зупинення провадження у справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Київському районі м. Харкова до Товариства з обмеженою відповідальністю "Праймнет", за участю Прокуратури Київського району м. Харкова, про стягнення фінансової санкції, конфіскацію грального обладнання, стягнення прибутку, одержаного від проведення азартної гри,-

В С Т А Н О В И В:

Державна податкова інспекція у Київському районі м.Харкова звернулась до Харківського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Праймнет", в якому просить суд стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю "Праймнет" до Державного бюджету України фінансову санкцію у вигляді штрафу у розмірі 7680000 грн., конфіскувати гральне обладнання, а саме: системні блоки з позначкою Windows Professional Product Key № PGCJT-Q3XF8-BK3DY-B4G37-R9QGT; № VK2P8-PJTYV-BKBKK-QW4JJ-8PUV3; №TF2XV-WWCFR-68YQ7-QFWB6-FJW7G; № HPF97-J7PYH-C2BBX-2QXPH-W487W; № FTKCJ-HHYB7-6WFQY-RBB7-9466G; № G444B-7PWXR-8CXRT-XK7KM-26TKB; № JY3Y4-H7V34-PF68D-6699T-896JG; стягнути на користь Державного бюджету України прибуток (дохід) від проведення ТОВ "Праймнет" азартної гри у розмірі 175 грн.

Представник позивача - Державної податкової інспекції у Київському районі м. Харкова ОСОБА_1 -через канцелярію суду надала клопотання, в якому просить суд зупинити розгляд справи №2а-11321/11/2070 у зв'язку з необхідністю додаткового часу для отримання додаткових доказів по справі, а саме: інформації з Київського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області щодо стану розгляду кримінальної справи за фактом зайняття гральним бізнесом ТОВ «Праймнет».

Прокурор - в судове засідання не прибув, про дату, час та місце судового розгляду повідомлений належним чином, причини неявки суду не повідомив, заперечень та клопотань не надав.

Представник відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю "Праймнет" ОСОБА_2 - в судове засідання не прибув, про дату, час та місце судового розгляду повідомлений належним чином, через канцелярію суду надав клопотання, в якому просив суд відкласти розгляд справи на іншу дату.

Суд вважає за можливе розглянути клопотання про зупинення провадження у справі за відсутності представника відповідача, оскільки вирішення зазначеного клопотання без участі представника відповідача не порушить його прав, свобод та інтересів та не потягне для останнього негативних наслідків.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

Суд, враховуючи вищенаведене, дослідивши матеріали справи, з метою забезпечення додержання принципів всебічності, повноти та об'єктивності при розгляді справи приходить до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання представника позивача про зупинення провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Київському районі м. Харкова до Товариства з обмеженою відповідальністю "Праймнет", за участю Прокуратури Київського району м. Харкова, про стягнення фінансової санкції, конфіскацію грального обладнання, стягнення прибутку, одержаного від проведення азартної гри до отримання Державною податковою інспекцією у Київському районі м. Харкова інформації з Київського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області щодо стану розгляду кримінальної справи за фактом зайняття гральним бізнесом ТОВ «Праймнет».

Враховуючи вищенаведене, керуючись п. 4 ч. 2 ст. 156, ст. 165, 185, 186 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача про зупинення провадження - Державної податкової інспекції у Київському районі міста Харкова - задовольнити.

Зупинити провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Київському районі м. Харкова до Товариства з обмеженою відповідальністю "Праймнет", за участю Прокуратури Київського району м. Харкова, про стягнення фінансової санкції, конфіскацію грального обладнання, стягнення прибутку, одержаного від проведення азартної гри, до отримання Державною податковою інспекцією у Київському районі м. Харкова інформації з Київського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області щодо стану розгляду кримінальної справи за фактом зайняття гральним бізнесом ТОВ «Праймнет».

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали апеляційної скарги, з подачею її копії до суду апеляційної інстанції. Якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк подання апеляційної скарги обчислюється з дня отримання нею копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи. .

Суддя Білова О.В.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.10.2011
Оприлюднено30.10.2015
Номер документу52808267
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —11321/11/2070

Ухвала від 04.10.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 07.02.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 18.10.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 07.02.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 05.12.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 05.12.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 29.08.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 29.08.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

Ухвала від 14.03.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 14.03.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні