Ухвала
від 22.10.2015 по справі 821/2208/15-а
ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД


УХВАЛА

22 жовтня 2015 р. м. ХерсонСправа № 821/2208/15-а

Херсонський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді - Войтович І.І., розглянувши у порядку письмового провадження заву представника позивача про залишення без розгляду клопотання про розстрочення сплати фінансових санкцій в адміністративній справі за позовом Приватного акціонерного товариства "Акос" до Державної податкової інспекції у м. Херсоні Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області про визнання недійсними податкових повідомлень-рішень,

встановив:

Приватне акціонерне товариство «Акос» (далі – позивач) звернулося до суду із адміністративними позовом до Державної податкової інспекції ум. Херсоні Головного управління ДФС у Херсонській області (далі – відповідач) про визнання недійсними податкових повідомлень-рішень від 29.07.2014 р. №0003621502 та №0003611502.

Постановою Херсонського окружного адміністративного суду від 24.09.2015 р. в задоволенні позову відмовлено.

Представником позивача подано до суду заяву, в якій просив розстрочити сплату фінансових санкцій за несвоєчасну сплату податку на додану вартість в сумі 29745,25 грн. строком на 24 місяці.

07.10.2015 р. представником позивача подано клопотання про залишення заяви про розстрочення сплати фінансових санкцій без розгляду. Просив дану заяву розглянути в порядку письмового провадження.

Відповідно до ч.6 ст.128 КАС України якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Виходячи з вищевикладеного, суд вважає за можливе розглянути заяву представника позивача в порядку письмового провадження.

          Згідно до п. 5 ч. 1 ст. 155 КАС України суд залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що дана заява підлягає залишенню без розгляду.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст. 155 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

ухвалив:

Клопотання представника позивача про залишення без розгляду заяви про розстрочення сплати фінансових санкцій задовольнити.

Залишити без розгляду заяву про розстрочення сплати фінансових санкцій за адміністративним позовом Приватного акціонерного товариства "Акос" до Державної податкової інспекції у м. Херсоні Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області про визнання недійсними податкових повідомлень-рішень.

Ухвалу надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного адміністративного суду через Херсонський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня її проголошення.

Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлений строк. У разі подання апеляційної скарги, ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя Войтович І.І.

СудХерсонський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.10.2015
Оприлюднено03.11.2015
Номер документу52870432
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —821/2208/15-а

Ухвала від 22.10.2015

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Войтович І.І.

Постанова від 24.09.2015

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Войтович І.І.

Ухвала від 21.09.2015

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Войтович І.І.

Ухвала від 10.08.2015

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Войтович І.І.

Ухвала від 20.07.2015

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Войтович І.І.

Ухвала від 16.07.2015

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Войтович І.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні