Ухвала
від 30.10.2015 по справі 804/9697/15
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

копія У Х В А Л А

30 жовтня 2015 р. Справа № 804/9697/15 Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 при секретаріОСОБА_2 за участю: представника позивача представника відповідача представника відповідача 2 представника відповідача 3 представника відповідача 4 представника відповідача 5 ОСОБА_3 не з'явився не з'явився не з'явився не з'явився не з'явився розглянувши у попередньому судовому засіданні у місті Дніпропетровську адміністративну справу за адміністративним позовом ОСОБА_4 до Реєстраційній службі Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області, Державного реєстратора Реєстраційної служби Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області ОСОБА_5, Приватного нотаріуса Дніпропетровського міського нотаріального округу ОСОБА_6, Державної реєстраційної служби України, Державного реєстратора прав на нерухоме майно Реєстраційної служби України ОСОБА_7, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, Приватне акціонерне товаристваво "Дрім", ОСОБА_8, ОСОБА_9 про визнання протиправним дій, скасування рішення та зобовя'зання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся з позовом до суду.

У попередньому судовому засіданні з'ясовано неможливість врегулювання спору до судового розгляду справи.

У попередньому судовому засіданні позивач підтримав заявлені позовні вимоги та подав клопотання про заміну відповідача 1 - Реєстраційної служби Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області правонаступником - Відділом державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області та відповідача 4 - Державну реєстраційну службу України її правонаступником - Міністерством юстиції України.

Клопотання обгрунтовано тим, що постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 року № 150 "Питання Міністерства юстиції" погоджено пропохицію Міністерства юстиції України щодо можливості забезпечення зійдснення покладених на Мінюст функцій і повноважень Державної реєстраційної служби України та визнано такою, що втратила чинність постанову Кабінету Міністрів України від 02.07.2014 року № 219 "Про затвердження Положення про Державну реєстраційну службу України". Отже, Міністерство юстиції України є правонаступником Державної реєстраційної служби України. Правонаступником ж Реєстраційної служби Дніпропетровського районного управління юстиції є Відділ реєстрації речових прав на нерухоме майно Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області.

Відповідачі у попереднє судове засідання не з’явилися, про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Третя особа Приватне акціонерне товаристваво "Дрім" подало клопотання про перенесення судового засідання.

Інші треті особи у судове засідання не з'явились, про час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

У відповідності до статті 55 КАС України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

За вказаних обставин суд задовольняє клопотання позивача про заміну відповідачів 1 та 4 їх правонаступниками.

Судом визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору і які з них визнаються сторонами, а які належить доказувати; з'ясовано, якими доказами сторони можуть обґрунтовувати свої доводи чи заперечення із встановленням строку для їх надання.

УХВАЛИВ:

Закінчити підготовче провадження .

Замінити відповідача 1 - Реєстраційну службу Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області правонаступником - Відділом державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області та відповідача 4 - Державну реєстраційну службу України її правонаступником - Міністерством юстиції України

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 11.11.15 року о 13:00 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м.Дніпропетровськ, вул. Академіка Янгеля, 4, зала 1.

Здійснювати розгляд адміністративної справи колегією у складі головуючого судді Златіна С.В., суддів Турлакова Н.В., Серьогіна О.В.

Копії ухвали та повістки про виклик до суду надіслати особам, які беруть участь у справі

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис) ОСОБА_1 З оригіналом згідно Помічник судді ОСОБА_10

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.10.2015
Оприлюднено04.11.2015
Номер документу53001232
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/9697/15

Ухвала від 06.09.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Мороз Л.Л.

Ухвала від 02.08.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Мороз Л.Л.

Постанова від 26.11.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Златін Станіслав Вікторович

Окрема думка від 26.11.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Ляшко Олег Борисович

Ухвала від 30.10.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Златін Станіслав Вікторович

Ухвала від 15.10.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Златін Станіслав Вікторович

Ухвала від 03.09.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Горбалінський Володимир Володимирович

Ухвала від 05.08.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Горбалінський Володимир Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні