Ухвала
від 01.10.2010 по справі 2013/2-691/10
ЗАЧЕПИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Зачепилівський районний суд Харківської області

смт. Зачепилівка, вул. Свердлова, 7, 64401, (05761) 5-18-64

Справа № 2-691/10

У Х В А Л А

І М' Я М У К Р А Ї Н И

01.10.2010 року суддя Зачепилівського районного суду Харківської області ГРИШИН П.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Руновщинської сільської ради Зачепилівського району Харківської області про стягнення витрат на відрядження, -

В С Т А Н О В И В:

До Зачепилівського районного суду надійшов позов ОСОБА_1 до Руновщинської сільської ради Зачепилівського району Харківської області про стягнення витрат на відрядження.

В позовній заяві позивачка зазначає, що вона згідно наказу Зачепилівської центральної районної лікарні № 211 від 05.10.2009 року була відряджена в м. Харків для проходження спеціалізації по спеціальності «Фізіотерапія» тривалістю 54 календарні дні. Відповідно до чинного законодавства працівникові перед від'їздом у відрядження повинен був виданий грошовий аванс у межах суми, визначеної на оплату проїзду, наймання житлового приміщення та добові, але такого авансу, як зазначено в позові, позивачці не було надано, тому вона змушена була їхати у відрядження за свої кошти.

Із змісту заяви вбачається, що після повернення із відрядження ОСОБА_2 звернулася до Руновщинської сільської ради про відшкодування витрат понесених нею у зв'язку із відрядженням, оскільки основним місцем роботи позивачки є Устинівський ФП, який знаходиться на території цієї сільради, але остання відмовилася відшкодувати позивачці витрати, тому ОСОБА_2 звернулася до суду з вимогою - стягнути з відповідача, Руновщинської сільської ради, витрати понесені нею у зв'язку з проходженням спеціалізації по спеціальності «Фізіотерапія» в м. Харків, витрати понесені нею за отримання юридичних послуг, а також після розгляду справи, покласти на відповідача витрати пов'язані із інформаційно-технічним забезпеченням розгляду справи в суді.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст.119,120 ЦПК України, її належить розглядати в порядку цивільного судочинства в Зачепилівському районному суді.

Суд, на підставі наявних матеріалів в справі, прийшов до висновку, що проведення попереднього судового засідання у справі не є необхідним, призначивши справу до судового розгляду.

Відповідач до судового засідання може надати суду письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 122, 156 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження у цивільній справі № 2-691/10 за позовною заявою ОСОБА_1 до Руновщинської сільської ради Зачепилівського району Харківської області про стягнення витрат на відрядження.

Справу призначити до судового розгляду на 29.10.2010 р. на 10-00 год. в приміщенні суду.

В судове засідання викликати сторони для особистих пояснень.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає, заперечення на неї можуть бути приєднані до апеляції на рішення суду.

Суддя Зачепилівського районного суду

Харківської області ОСОБА_3

СудЗачепилівський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення01.10.2010
Оприлюднено04.11.2015
Номер документу53043643
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2013/2-691/10

Ухвала від 01.10.2010

Цивільне

Зачепилівський районний суд Харківської області

Гришин П. В.

Рішення від 29.10.2010

Цивільне

Зачепилівський районний суд Харківської області

Гришин П. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні