Ухвала
від 30.10.2015 по справі 812/1510/15
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

10.2.2

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі після усунення недоліків позовної заяви

30 жовтня 2015 року СєвєродонецькСправа № 812/1510/15 Суддя Луганського окружного адміністративного суду Тихонов І.В., перевіривши матеріали за адміністративним позовом Комунального закладу В«Лисичанська міська дитячо-юнацька спортивна школаВ» до ОСОБА_1 обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності про зобов'язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

08 жовтня 2015 року до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Комунального закладу В«Лисичанська міська дитячо-юнацька спортивна школаВ» до ОСОБА_1 обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності про зобов'язання вчинити певні дії.

Так, ухвалою ОСОБА_1 окружного адміністративного суду від 09 жовтня 2015 року адміністративний позов Комунального закладу В«Лисичанська міська дитячо-юнацька спортивна школаВ» було залишено без руху, запропоновано позивачу протягом 10 (десяти) днів з дня отримання ухвали надати до суду докази сплати судового збору за подання адміністративного позову майнового характеру.

27 жовтня 2015 року недоліки позовної заяви позивачем були усунені в строк, встановлений ухвалою судді.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства, позовна заява підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду.

Підстав для повернення заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України, немає.

Відповідно до ст. 110 КАС України суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об’єктивного розгляду і вирішення справи. З цією метою суд може витребувати документи та інші матеріали.

Керуючись ст. ст. 106, 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у адміністративній справі за адміністративним позовом Комунального закладу В«Лисичанська міська дитячо-юнацька спортивна школаВ» до ОСОБА_1 обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності про зобов'язання вчинити певні дії.

Судове засідання призначити на 11 листопада 2015 року о 10:40 год. у приміщенні ОСОБА_1 окружного адміністративного суду за адресою: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, 18.

Запропонувати позивачу під час судового засідання надати оригінали документів, які додані до позовної заяви в копіях, - для огляду в судовому засіданні.

Зобов'язати відповідача - у разі заперечення проти позову надати письмові заперечення проти позову.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Тихоновим І.В.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справіє.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_2

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.10.2015
Оприлюднено06.11.2015
Номер документу53059861
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/1510/15

Постанова від 24.11.2015

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.В. Тихонов

Ухвала від 30.10.2015

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.В. Тихонов

Ухвала від 09.10.2015

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

І.В. Тихонов

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні