Ухвала
від 04.11.2015 по справі 463/3237/15-ц
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/3237/15-ц

Провадження №2/463/1487/15

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 листопада 2015 року Личаківський районний суд м. Львова

в складі: головуючого судді Леньо С. І.

з участю секретаря Станько Р.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «МС Імперіал Буд», Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕВ-БУД», третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю «Левадія - Проект» про усунення перешкод в користуванні власністю, припинення дій та зобов'язання вчинити дії;

позовом третьої особи із самостійними вимогами ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «МС Імперіал Буд», Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕВ-БУД», третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю «Левадія - Проект» про усунення перешкод в користуванні власністю, припинення дій та зобов'язання вчинити дії ,-

встановив:

Позивач ОСОБА_1 звернувся в суд з позовом, в якому просить зобов'язати відповідачів припинити будівельні роботи з будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом у м. Львові по вул. Б. Хмельницького 284 «А» та зобов'язати знести фундамент і цегляну коробку багатоквартирного житлового будинку, що розташований у м. Львові по вул. Б. Хмельницького 284 «А» з приведенням земельної ділянки у м. Львові по вул. Б. Хмельницького 284 «А» до попереднього стану.

Третя особа із самостійними вимогами ОСОБА_2 звернулася в суд з позовом, в якому також просить зобов'язати відповідачів припинити будівельні роботи з будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом у м. Львові по вул. Б. Хмельницького 284 «А» та зобов'язати знести фундамент і цегляну коробку багатоквартирного житлового будинку, що розташований у м. Львові по вул. Б. Хмельницького 284 «А» з приведенням земельної ділянки у м. Львові по вул. Б. Хмельницького 284 «А» до попереднього стану.

В судове засідання поступила письмова заява позивача ОСОБА_1 про відмову від позову та закриття провадження у справі на підставі ст. 174 ЦПК України. Мотивує тим, що спір врегульовано сторонами самостійно.

Розглянувши клопотання, суд приходить до висновку, що таке підлягає до задоволення.

Згідно з ч.3 ст.174 ЦПК України у разі відмови позивача від позову суд постановляє ухвалу про закриття провадження у справі. Наслідки закриття провадження у справі передбачені ст. 206 ЦПК України позивачу відомі та зрозумілі, що стверджується його письмовою заявою від 30.10.2015р., підстав для відмови у задоволенні його клопотання не встановлено, а тому, суд вважає, що у відповідності до п.3 ч. 1 ст.205 ЦПК України провадження у справі в частині позовних вимог ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «МС Імперіал Буд», Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕВ-БУД», третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю «Левадія - Проект» про усунення перешкод в користуванні власністю, припинення дій та зобов'язання вчинити дії слід закрити.

Відтак, до продовження судового розгляду підлягає позов третьої особи із самостійними вимогами ОСОБА_2

Керуючись ст.ст. 174 ч.3, 205 ч.1 п.3, 206 ЦПК України, суд, -

ухвалив:

Прийняти відмову ОСОБА_1 від позову до Товариства з обмеженою відповідальністю «МС Імперіал Буд», Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕВ-БУД», третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю «Левадія - Проект» про усунення перешкод в користуванні власністю, припинення дій та зобов'язання вчинити дії.

Провадження у справі в частині позовних вимог ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «МС Імперіал Буд», Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕВ-БУД», третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю «Левадія - Проект» про усунення перешкод в користуванні власністю, припинення дій та зобов'язання вчинити дії - закрити.

Продовжити розгляд справи за позовом третьої особи із самостійними вимогами ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю «МС Імперіал Буд», Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕВ-БУД», третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю «Левадія - Проект» про усунення перешкод в користуванні власністю, припинення дій та зобов'язання вчинити дії.

Ухвала в частині закриття провадження у справі може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Львівської області через Личаківський районний суд м. Львова шляхом подачі апеляційної скарги в порядку та строки передбачені ст.ст.294,296 ЦПК України.

Суддя: Леньо С. І.

Дата ухвалення рішення04.11.2015
Оприлюднено12.11.2015
Номер документу53286553
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —463/3237/15-ц

Ухвала від 29.12.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 04.11.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 04.11.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 21.09.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 08.09.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 08.09.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 09.07.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 10.07.2015

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні