Ухвала
від 05.11.2015 по справі 908/5607/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 17/160/15

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

05.11.2015 Справа № 908/5607/15

Суддя Корсун В.Л., розглянувши матеріали

за позовною заявою: публічного акціонерного товариства «АКЦЕНТ-БАНК», 49074, м. Дніпропетровськ, вул. Батумська, 11

адреса для листування: 49094, м. Дніпропетровськ, а/с 1800

представник позивача: ОСОБА_1, 49094, м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Перемога, буд. 50

до відповідача: товариства з обмеженою відповідальністю «КАРЕ-М», 69068, м. Запоріжжя, вул. Стефанова, буд. 20

про стягнення 21 038,61 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду

Керуючись статтями 2 1 , 4 3 , 4 5 , 61, 64, 65, 86 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву ПАТ «АКЦЕНТ-БАНК» до розгляду та порушити провадження у справі № 908/5607/15, якій присвоїти № провадження 17/160/15.

2. Судове засідання призначити на _02.12.15 о/об _11 год._ _40 хв.

3. Розгляд справи відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Шаумяна, 4/Тюленіна, 21, кабінет № 219 (корпус № 1).

В судове засідання надати:

позивачу - оригінали : документів, які посвідчують правовий статус (статут, довідку про включення до ЄДРПОУ, свідоцтво про держреєстрацію юридичної особи); доручення на представника; докази зарахування судового збору в розмірі 1 218 грн. в дохід Державного бюджету України; письмові нормативні, у т.ч. витяги із законодавства і документальні обґрунтування заявлених вимог; зобов'язати позивача надати суду розрахунки заборгованості по кредиту (окремо), по процентах за користування кредитом (окремо), пені за несвоєчасне виконання зобов'язань за договором (окремо) та комісії за користування кредитом (окремо) із зазначенням у кожному із таких розрахунків чіткого періоду нарахування, тобто дати початку нарахування та дати закінчення нарахування (кредитих коштів, процентів, пені, комісії), із визначенням в кожному окремому періоді нарахування суми заборгованості, на яку нараховуються проценти, пеня, комісія, докладний розрахунок суми позову та всі документи на його підтвердження і обґрунтування; договір банківського обслуговування від 18.05.13 б/н - читаєму копію (до справи) у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями, додатковими угодами, у т.ч. заяву відповідача від 18.05.13 про відкриття рахунку та заяву про приєднання до умов та правил надання банківських послуг; (оригінали для огляду, копії - до справи); В«Умови та правила надання банківських послугВ» та В«Тарифи банкуВ» (що розміщенні в мережі Інтернет на сайті http://a-bank.com.ua) - читаємі копії (до матеріалів справи) у повному обсязі з усіма додатками та доповненнями; надати до суду докази виконання вказаного договору сторонами, в т.ч. докази повідомлення банком відповідача у цій справі про розмір встановленого кредитного ліміту на поточний рахунок 26007010011310 в електронному вигляді через встановлені засоби електронного зв'язку Банку і Клієнта (про що зазначено на 1 арк. позовної заяви у цій справі); докази надання позивачем відповідачу кредитних коштів із наданням підтверджуючих документів (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу тощо); виписки з банку по рахунку відповідача; докази повідомлення (за наявності) банком відповідача у цій справі про зміну в односторонньому порядку розміру ліміту (про що йдеться мова на 2 арк. позовної заяви); всі первинні документи (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу) на підт вердження проведення оплати спірної суми повністю або частково (за наявності); довідку про повні банківські реквізити; все листування між сторонами у справі по суті спору з доказами його направлення позивачем відповідачу та отримання останнім; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.

відповідачу - оригінали: документів, які посвідчують правовий статус (статут, свідоцтво про держ. реєстрацію юридичної особи, довідку про включення до ЄДРПОУ); доручення на представника; письмові нормативні обґрунтування своїх заперечень на позов із наданням витягів із законодавства; надати детальний та обґрунтований контррозрахунок суми позову; письмовий відзив на позовну заяву з письмовими нормативними обґрунтуваннями своїх заперечень (за наявності) на позов та наданням витягів із законодавства; договір банківського обслуговування від 18.05.13 б/н - читаєму копію (до справи) у повному обсязі з усіма додатками, доповненнями, додатковими угодами, у т.ч. заяву відповідача від 18.05.13 про відкриття рахунку; докази виконання вказаного договору сторонами; всі первинні документи (відповідні платіжні документи із зазначенням дати та суми платежу) на підтвердження проведення оплати спірної суми повністю або частково (за наявності); довідку про повні банківські реквізити; все листування між сторонами у справі по суті спору з доказами його направлення відповідачем позивачу та отримання останнім; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до позову - у справу, оригінали - суду для огляду.

4. Зобов'язати сторони (позивача та відповідача), з ініціативи позивача, провести звірку взаємних розрахунків на предмет з'ясування суми заборгованості за спірним договором у цій справі. Оригінал акту звірки взаємних розрахунків скріплений підписами уповноважених осіб - керівником та головним бухгалтером як позивача так і відповідача, а також скріплений відбитком печатки юридичної особи та приватним підприємцем (за наявності) надати до господарського суду . У разі ухилення однієї з сторін від звірки розрахунків чи перешкоджання її здійсненню, ін. стороні надати відповідні докази.

5. Звернути увагу сторін на те, що відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів В«Згідно з оригіналомВ» , назва посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії і проставляють нижче реквізиту 23 (п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003), затв. наказом Держспоживстандарту України 07.04.03 № 55).

6. Явку в судове засідання представників сторін визнати обов'язковою.

7. Екземпляр даної ухвали надіслати сторонам у справі до відому та виконання.

Попередити сторони про відповідальність за невиконання вимог ухвали суду відповідно до ст. 83 ГПК України (штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Суддя В.Л. Корсун

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення05.11.2015
Оприлюднено13.11.2015
Номер документу53310858
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —908/5607/15

Рішення від 10.12.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Корсун В.Л.

Ухвала від 02.12.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Корсун В.Л.

Ухвала від 05.11.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Корсун В.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні