Ухвала
від 23.11.2015 по справі п/811/3329/15
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 листопада 2015 року Справа № П/811/3329/15

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Притула К.М. розглянувши адміністративного позову Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до Голансько-Британського підприємства з іноземними інвестиціями товариства з обмеженою відповідальністю «БРП» про зобов'язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

Пред'явлена позовна заява ухвалою суду від 10 листопада 2015 року була залишена без руху, оскільки вона не відповідала вимогам ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Для усунення цих недоліків судом був встановлений строк до 23 листопада 2015 року, які позивачем не виконані.

Відповідно до ч.1 ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

Згідно з п.1 ч.3 ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху.

За наведених обставин, позовна заява Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до Голансько-Британського підприємства з іноземними інвестиціями товариства з обмеженою відповідальністю «БРП» про зобов'язання вчинити певні дії підлягає поверненню.

Керуючись ст.108 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до Голансько-Британського підприємства з іноземними інвестиціями товариства з обмеженою відповідальністю «БРП» про зобов'язання вчинити певні дії - повернути позивачеві.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги у 5-денний строк з дня постановлення ухвали, якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду К.М. Притула

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.11.2015
Оприлюднено26.11.2015
Номер документу53694654
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/3329/15

Ухвала від 23.11.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 10.11.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні