Ухвала
від 18.07.2011 по справі 2а-0870/5515/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

18 липня 2011 року Справа № 2а-0870/5515/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Максименко Лілія Яковлівна, перевіривши матеріали адміністративного позову

за позовною заявою:Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя, м. Запоріжжя

до:Товариства з обмеженою відповідальністю «Терон», м. Запоріжжя

про:припинення юридичної особи,

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

14.07.2011 до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Терон», в якому позивач просить суд припинити юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю «Терон» у зв'язку з відсутністю ТОВ «Терон» за юридичною адресою.

В ході підготовчого провадження по справі були проведені такі підготовчі дії: з'ясовано коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору, перелік документів, які необхідно подати сторонам тощо.

Відповідно до ч. 2 ст. 100 КАС України суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи в одному судовому засіданні протягом розумного строку. З цією метою суд може, зокрема прийняти рішення про залучення третіх осіб до справи.

Частиною 2 статті 53 КАС України передбачено, що треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки.

Згідно витягу з ЄДРПОУ, засновником Товариства з обмеженою відповідальністю «Терон» є ОСОБА_1, а тому прийняття рішення у справі про припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Терон» вплине на його права та обов'язки.

З огляду на викладене, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_1.

На підставі викладеного, суд вважає можливим закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 107, 110, 121, 160, 165 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

. Відкрити провадження у справі № 2а-0870/5515/11 за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Терон» про припинення юридичної особи.

2. Залучити до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні відповідача: ОСОБА_1. (АДРЕСА_1).

3. Закінчити підготовче провадження та призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 03 серпня 2011 року о 15:30 яке буде проводитися суддею Максименко Л.Я. одноособово в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в в залі судових засідань № 14.

4. Сторонам надати у судове засідання: всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі; довіреності на представників; документи про правовий статус сторін; витяги з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду.

6. Представнику відповідача, в разі невизнання адміністративного позову, подати заперечення проти позову та докази на їх обґрунтування, або заяву про визнання позову. Заперечення проти позову або заява про визнання позову можуть бути подані безпосередньо до канцелярії суду, або надіслані на адресу суду поштою.

7. Копії ухвали про відкриття провадження і призначення справи до судового розгляду надіслати особам, які беруть участь у справі разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки.

8. Роз'яснити сторонам, що відповідно до ч. 3 ст. 122 КАС України, вони мають право заявити клопотання про розгляд справи за їх відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя (підпис) Л.Я. Максименко

Дата ухвалення рішення18.07.2011
Оприлюднено04.12.2015
Номер документу53939305
СудочинствоАдміністративне
Суть:припинення юридичної особи, та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5515/11

Ухвала від 03.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Ухвала від 18.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Постанова від 17.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні