Ухвала
від 25.11.2015 по справі 806/5202/15
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

(про відкриття провадження у справі)

25 листопада 2015 року                               Житомир                     справа № 806/5202/15

категорія 6.2

Суддя Житомирського окружного адміністративного суду Шимонович Р.М., розглянувши позовну заяву прокурора Любарського району Житомирської області в інтересах держави до Любарської районної ради Житомирської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Любарська районна державна адміністрація, Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області про визнання протиправним та скасування рішення ,-

в с т а н о в и в:

24 листопада 2014 р. прокурор Любарського району Житомирської областізвернувся до Житомирського окружного адміністративного суду із даним позовом.

У позовній заяві позивач просить відстрочити сплату судового збору до прийняття рішення по суті справи, посилаючись на статтю 88 Кодексу адміністративного судочинства України та на відсутність кошторисних призначень для оплати судового збору, на підтвердження чого надав лист прокуратури Житомирської області №18-371 від 21.09.2015.

Згідно зі частиною 1 статті 88 Кодексу адміністративного судочинства України суд, враховуючи майновий стан сторони, може своєю ухвалою зменшити розмір належних до оплати судових витрат чи звільнити від їх оплати повністю або частково, чи відстрочити або розстрочити сплату судових витрат на визначений строк.

Суд, розглянувши клопотання позивача, вважає за можливе відстрочити оплату судових витрат до ухвалення судового рішення у справі.

Позовна заява подана у порядку передбаченому статтею 104 Кодексу адміністративного судочинства України та відповідає вимогам статей 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі немає.

На підставі наведеного та керуючись статтями 88, 106, 107 Кодексу адміністративного судочинства України,

у х в а л и в:

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовною заявою прокурора Любарського району Житомирської області в інтересах держави до Любарської районної ради Житомирської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Любарська районна державна адміністрація, Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області про визнання протиправним та скасування рішення.

Закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні на 10:30 22 грудня 2015 р. в приміщенні Житомирського окружного адміністративного суду, який розташований за адресою: м.Житомир, вул.Мала Бердичівська, 17, суддею одноособово.

Відстрочити сплату судового збору в сумі 1218,00 грн до ухвалення судового рішення у справі.

У разі заперечення проти позову зобов'язати відповідача до 22 грудня 2015 р. подати до суду всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Сторони мають право заявити клопотання про розгляд справи за їх відсутності.

Копію ухвали та інформацію про права та обов'язки сторін невідкладно направити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                           Р.М.Шимонович

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.11.2015
Оприлюднено07.12.2015
Номер документу53963985
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —806/5202/15

Постанова від 22.12.2015

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Шимонович Роман Миколайович

Ухвала від 25.11.2015

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Шимонович Роман Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні