Ухвала
від 04.12.2015 по справі 186/1697/15-ц
ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 186/1697/15-ц

Номер рядка звіту 4

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

04 грудня 2015 року м.Першотравенськ

Суддя Першотравенського міського суду Дніпропетровської області Демиденко С. М., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та Східно-Дніпровської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС, третя особа відділ Державної виконавчої служби Першотравенського міського управління юстиції у Дніпропетровській області про встановлення факту проживання без реєстрації шлюбу, визнання майна спільною сумісною власністю, поділ спільного майна подружжя та визнання права власності на рухоме майно,

ВСТАНОВИВ:

25 листопада 2015 року ОСОБА_1 звернувся з позовною заявою до Першотравенського міського суду Дніпропетровської області до ОСОБА_2 та Східно-Дніпровської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС, третя особа відділ Державної виконавчої служби Першотравенського міського управління юстиції у Дніпропетровській області про встановлення факту проживання без реєстрації шлюбу, визнання майна спільною сумісною власністю, поділ спільного майна подружжя та визнання права власності на рухоме майно.

Позовна заява відповідає вимогам ст.118 ЦПК України, форма та зміст заяви відповідають вимогам ст.ст. 119, 120 ЦПК України.

Підстав для проведення попереднього судвого розгляду не встановлено.

Вивчивши матеріали позовної заяви вважаю за необхідне відкрити провадження у справі та призначити її до судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.122,127,129,130 ЦПК України суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та Східно-Дніпровської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС, третя особа відділ Державної виконавчої служби Першотравенського міського управління юстиції у Дніпропетровській області про встановлення факту проживання без реєстрації шлюбу, визнання майна спільною сумісною власністю, поділ спільного майна подружжя та визнання права власності на рухоме майно.

Відповідачу подати письмові заперечення проти позову із зазначення доказів, що підтверджують його заперечення, в строк до В« 29В» грудня 2015 року.

Роз'яснити, що сторони зобов'язані до початку розгляду справи по суті у відповідності до ст. 131 ЦПК України подати свої докази суду, а також повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору, а також подати заяву про виклик свідка.

Клопотання про витребування доказів має бути подано до початку розгляду справи по суті із залученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі. Справу призначити до розгляду в судовому засідані на 10:00 годину 30.12.2015 року . В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Роз'яснити сторонам, що до початку розгляду справи по суті позивач має право шляхом подання письмової заяви змінити предмет або підставу позову, а відповідач пред'явити зустрічний позов.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності шляхом подачі апеляційної скарги до апеляційного суду Дніпропетровської області через суд першої інстанції протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали, або протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: С. М. Демиденко

Дата ухвалення рішення04.12.2015
Оприлюднено09.12.2015
Номер документу54021440
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту проживання без реєстрації шлюбу, визнання майна спільною сумісною власністю, поділ спільного майна подружжя та визнання права власності на рухоме майно

Судовий реєстр по справі —186/1697/15-ц

Рішення від 04.11.2016

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Демиденко С. М.

Ухвала від 04.12.2015

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Демиденко С. М.

Ухвала від 28.11.2015

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Демиденко С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні